- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Поканка :)
Здравейти,сладурковци.![]()
Пускам тази темичка,за приятелката,която има рожден ден.Иска и се да се съберат почевко хора.(По възможност на възраст между 15-18 години,за София става въпрос)!Та ви каним на въпросния рожден ден.За контакти се свържете с девойката,чрез лс.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Хаха дам та който прояви желание съмнявам се някой да прояви да ми пишее на мене![]()
Кога, къде, как? С Верминаарда идваме веднага...
Коя е девойката? Дай снимка, пък може и да намина...![]()
Хейтъри!!!По възможност на възраст между 15-18 години
20 години толкова ли са много !?!?
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ти къде се буташ?Много сме им дърти,не ни искат и без тваПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Тва реториен въпрос ли е или очакваш отговор?![]()
Ха!Ама на мен все още ми става!!!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Не се шегувам.Възрастовата граница е определена от рожденичката,не от МЕН.Аз нямам достатъчно инфо по въпроса,само посредник съм.Ако имате въпроси и пишете на нея.Момичето,което е постнало коментара,непосредствено след мен Nobody... това е тя.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ш' взема и аз на 13ти декември да вЪ поканЪ.![]()
Е, не съм предполагала, че някой ще си търси хора за рождения ден във форум. Всичко се развива прекалено бързо, бе, ш' еба.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хух,бънгъл..това е знак..че трябва да си влизаш по-често в ай си киу,за да можем да се сближим..защото на 13ти декември са родени 3ма от най-близките ми хора,майка ми,момчето в което бях влюбена,и един близък приятел. Значи..трябва и с теб да направя същото..Първоначално написано от bungle
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Хахах, хубу, заради теб ш'са жертвам! Не мога да ти откажа.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
* просто на времето толкова чатех в това кю, че сега се изприщвам![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Тц-тц..да си Стрелец и да не ме харесваш..позор! :PПървоначално написано от fаke
хахаха.. смях![]()