.
Затворена тема
Страница 12 от 22 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 542
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    През събота и неделя прочетох "Дзифт". В момента чета "Разходка по езерото" на Ватер Матиас Дигелман.

Град
    Пловдив
    в момента чета предимно учебници по био и география ноо иначе съм голям фен на Стивън Кинг .. - "Тъмната половина" , "Неизживени спомени" двете чсти , "Кери" и такаа нататък ; в момента чета "Проклятието" отново на Кинг

Град
    София
    Аз съм закърмена съм Кинг...,но наскоро прочетох "Да убиеш присмехулник" на Харпър Ли ,а сега чета 'Спасителят в ръжта" ии двете книги са супер як простооо нереални!

Az v momenta 4eta "Kapitan Nemo" na Jul Vern [/i]

ами в момента уж чета На Даниеле Донде - "Изкуството на VIP - когато фалшивото става изкуство "

v momenta nqmam vreme da 4eta.vapreki 4e mi se iska, no poslednata koqto prochetoh be6e "Artyr i zabraneniq grad" mn qka knijka

Град
    София
    сега чета на Хектор Мало - Без дом ... за кой ли път ... а иначе преди нея четох ... ам ... 9-тият живот на Луи Дракс на Лиз Йенсен

ооооооооооооо "Без дом" е мн яка, чел съм я иначе последно прочетох "Тайната градина" мн е хубава и тя.А сега чета "Властелинът на пръстените". нямям търпение да излезе преводът на "Twilight"
    Не се впрягай в живота и без това няма да излезеш жив от него!

"Аз роботът" на Айзък Азимов

Град
    Varna
    Ами сега лягам и почвам "Хоро" на Антон Страшимиров ... ще видим кога ще дойде времето на мъртва зона ... отдавна съм и метнал око

Последно стихосбирката на Карбовски ``Недялко яде лайна в НДК`` , а сега съм започнала ``The call of the wild and the white fang`` by Jack London

"Квартеронката" от Майн Рид.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Последната книга, която прочетох, беше "Анонимният подател" на Агата Кристи. Криминалните книги и филми са ми страст, а А. Кристи е майсторка на този жанр.

Град
    Where streets have no name
    Четох някаква чешка книга "Вълшебна дума". Сладка е. А сега съм на Дан Браун-"Цифрова Крепост".

В момента чета "Зовът на Ктхулу" на Х. Ф. Лъвкрафт

Повече от фен Аватара на roksana_1
    В момента 4ета "11 минути"
    Bring it on baby.. I taste good!

Последно четох "11 минути" на Паолу Коелю,а в момента "Когато дойде паякът" на Джеймс Патерсън.
    Втората определено ми харесва повече.

Интересна работа... До колкото помня последно и аз четох "11 минути"
    А в момента нищо не чета, но за училище имам доста материал... не знам какво се ослушвам още

българските хроники - стефан цанев

В момента чета "Жерминал" на Емил Зола, страхотна книга!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

ами сега чета "Вяра и безумство" на Уилям Фокнър
    I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..

Сега чета "Градът и звездите" на Артър Кларк,а преди това-"Мъртвата зона" на Стивън Кинг
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    В момента "Катарзис" ,Фройд.

А последната прочетена..тя остана недочетана,защото твърде много ме хвана страх "Злото е напът" Агата Кристи
    и аз
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Аз чета само в фенсайта на 'Пак бях започнал малко от шибаната библия ма знам как свършва - главния герой умира (режисьорите и сценаристите са го измислили завръща се споко)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си