- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно?
През събота и неделя прочетох "Дзифт". В момента чета "Разходка по езерото" на Ватер Матиас Дигелман.
в момента чета предимно учебници по био и географияноо иначе съм голям фен на Стивън Кинг .. - "Тъмната половина" , "Неизживени спомени" двете чсти , "Кери" и такаа нататък ; в момента чета "Проклятието" отново на Кинг
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм закърмена съм Кинг...,но наскоро прочетох "Да убиеш присмехулник" на Харпър Ли ,а сега чета 'Спасителят в ръжта" ии двете книги са супер як простооо нереални!
Az v momenta 4eta "Kapitan Nemo" na Jul Vern[/i]
ами в момента уж чета На Даниеле Донде - "Изкуството на VIP - когато фалшивото става изкуство "
v momenta nqmam vreme da 4eta.vapreki 4e mi se iska, no poslednata koqto prochetoh be6e "Artyr i zabraneniq grad" mn qka knijka![]()
![]()
ооооооооооооо "Без дом" е мн яка, чел съм яиначе последно прочетох "Тайната градина" мн е хубава и тя.А сега чета "Властелинът на пръстените". нямям търпение да излезе преводът на "Twilight"
![]()
Не се впрягай в живота и без това няма да излезеш жив от него!
Последно стихосбирката на Карбовски ``Недялко яде лайна в НДК`` , а сега съм започнала ``The call of the wild and the white fang`` by Jack London
"Квартеронката" от Майн Рид.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Последната книга, която прочетох, беше "Анонимният подател" на Агата Кристи. Криминалните книги и филми са ми страст, а А. Кристи е майсторка на този жанр.
Четох някаква чешка книга "Вълшебна дума". Сладка е. А сега съм на Дан Браун-"Цифрова Крепост".![]()
В момента 4ета "11 минути"
Bring it on baby.. I taste good!
Hamlet ni karaxa v daskalo ;]![]()
Последно четох "11 минути" на Паолу Коелю,а в момента "Когато дойде паякът" на Джеймс Патерсън.
Втората определено ми харесва повече.
Интересна работа... До колкото помня последно и аз четох "11 минути"![]()
А в момента нищо не чета, но за училище имам доста материал... не знам какво се ослушвам още![]()
В момента чета "Жерминал" на Емил Зола, страхотна книга!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
ами сега чета "Вяра и безумство" на Уилям Фокнър![]()
![]()
![]()
![]()
I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..
Сега чета "Градът и звездите" на Артър Кларк,а преди това-"Мъртвата зона" на Стивън Кинг![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
и азПървоначално написано от RAWRRR
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Аз чета само в фенсайта на 'Пак бях започнал малко от шибаната библия ма знам как свършва - главния герой умира (режисьорите и сценаристите са го измислили завръща се споко)