- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно?
Аз за последно четох "Вероника решава да умре" от Пауло Куелю. А сега чета "Демонът и сеньорита Прим". Всичките му книги са много готини!
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
До сега четох Изумителният Морис и неговите образовани гризачи на Пратчет
Сега - Пътеводител на галактическия стопаджия![]()
Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly
Скоро завърших "Една нощ през самотния октомври" на Роджър Зелазни (впрочем това е една ВЕЛИКА КНИГА).
Сега започнах "Името на розата" на Умберто Еко.
"Самоубийство" на Виктор Суворов. Става дума Хитлер и как всъщност неговата война е било чисто самоубийство за германците. Книгата е интересна , написана е по увлекателен начин, а не като учебник по история.![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Най-тъмно е преди изгрева.(П. Коелю)
Когато не можем да разберем, остава само да повярваме.
"Време да се живее и време да се мре" прочетох. Сега чета "Престъпление и наказание".![]()
"Осъдени души" и "Голям късметлия си, Дино"ги прочетох наскоро.
Ами последно прочетох "Отклонение" на Блага Димитрова. Сега ще почвам "Лавина", отново нейна книга.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Обожавам Блага Димитрова. "Лице" е невероятна книга.Първоначално написано от Iria
"11 минути" на Паулу Коелю.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Ами аз си падам по книгите разгръщащи психологията . в момента чета две книги . Да преодолеем срамижливостта и самотата ( психология на човешкото всекидневие ) от Кейт Юнсън и Майкъл Хендерсън , също и книгата Вашите слаби места също ат психологическата поредица , но на Уейн Дайъра последната книга , която прчетох е Как да тълкуваме сънищата и книгата Детето със своята слна воля на Д-р Джеимс Добсън
![]()
![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
"Ерата на тълпите" на Серж Московичи
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Последно четох "Котка сред гълъбите" на Агата Кристи
Сега чета "Прагът" на Петьо Ангелов
Simple, but so beautiful...
Последната книга която четох беше ''Шестото клеимо'' на Дан Браун,а сега завършвам ''Ад'' на Данте.И двете книги са много увлекателни.
Браво за темичката!Събрах материал за четене за цяла година! =D>
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the number of moments that take our breath away!
Точно вчера прочетох "Магьосникът от Землемория", краят малко ме разочарова.
Май ще почна да чета една малко феминистка книга на забравих-авторката - "Тя и тримата"
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
след малко почвам "Оливър Туист" на Дикенс
иначе последните две книги които прочетох бяха "Да убиеш присмехулник" на Харпър Лий (на мен лично не ми хареса изобщо, но всички в училище казаха, че е била много интересна (тряяше да я четем за даскало.)) иии "11 минути" на Куелю (впрочем не знаех, че е толкова популярна.. всеки втори нея я чете или последно я е чел/а. не ме впечатли кой знае колко, но ставаше за убиване на време (малко бяха банални всичките тея разсъждения над любовта.))
ay caramba
ааа забравих.. и за училище сега чета "Of mice and men" ("За мишките и хората") на Стайнбек.
не е лоша за сега пък ще видим..
ay caramba
епа ся чета "Англичаните..портрет на един народ"-Джеръми Паксман
На Паулу Коелю - Брида
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
между другото свърших за мишките и хората и мога да кажа че беше доста хубава. дори се разревах накрая!
ay caramba
В момента "18% сиво" от Захари Карабашлиев. Предупредиха ме да не я чета, но....![]()
Четох "Парфюмът - историята на един убиец" на Патрик Зюскинд , но преди да стигна до края гледах филма. И сега не мога да се накарам да я допрочета , защото знам краяНо съм сигурна че в книгата е къде-къде по въздействащо описано , и ще си я довърша рано или късно :P
Четох "Мемоарите на една гейша"
сега почнах Колелото на Времето,
едно фентъзи..
но още не съм напреднала много.
: )( :
Чета ' Мълчанието на агнетата '. Дочете ми се и я намерих в нас, прочетох 3 реда и ми стана интересно ^^
Stay up all night with the stars *