.
Затворена тема
Страница 18 от 22 ПървиПърви ... 8141516171819202122 ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 542
    Последно прочетох "Куджо" на Стивън Кинг, а в момента чета "Фирмата" на Джон Гришам.
    Живейте в реалността!

Последно прочетох "Под колелото" и "Сидхарта" на Херман Хесе.

"Кръстоносен поход" на Робин Йънг, а преди това "Братството" на същата.

Започнах "Шифъра на Леонардо"
    пък ще видим ... ;]

Град
    Шумень
    Поробила съм се със летния списък... последно прочетох 'Хамлет' на Шекспир, утре отивам на библиотека за някоя друга и най-вероятно ще взема 'Граф Монте Кристо' :]
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Когато в рая валеше дъжд : )

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Пропрочитам Пътеводителя БЕЗ ПАНИКА

Нежната спирала
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Довърших "Кланица пет" на Кърт Вонегът. Сега чета "Прекрасният нов свят" Олдъс Хъксли
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

дадоха ми Свещеният крал . някой ако го е чел да сподели мнение
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Последната "Прекрасния нов свят", а сега “Историята на О.” на Полин Риг
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome
    Довърших "Кланица пет" на Кърт Вонегът. Сега чета "Прекрасният нов свят" Олдъс Хъксли
    И аз искам книгата на Хъксли да прочета, между другото на български не излезе ли като Храбрият нов свят.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome
    И аз искам книгата на Хъксли да прочета, между другото на български не излезе ли като Храбрият нов свят.
    Не. Прекрасният нов свят е . Много стабилна книга!

Знам че е хубава, чувал съм за нея, но от другаде. Историята е силно символична за днешното общество. Иначе да, така е излезнала на български в оригинал е Храбрият нов свят (на английски с оригинално заглавие Brave New World), което няма как да се преведе Прекрасният, но щом така се решили здраве да е.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Знам че е хубава, чувал съм за нея, но от другаде. Историята е силно символична за днешното общество. Иначе да, така е излезнала на български в оригинал е Храбрият нов свят (на английски с оригинално заглавие Brave New World), което няма как да се преведе Прекрасният, но щом така се решили здраве да е.
    А за кйакво се разправя в тази книга ?
    http://www.youtube.com/watch?v=hL35X...eature=related
    Цитирай Първоначално написано от bababe
    Ай зеха да ми излизат едни много гадни косми по корема и около гърдите.
    Чудя се да ги махам ли ,но с какво

Цитирай Първоначално написано от crust5
    А за кйакво се разправя в тази книга ?
    Съвсем накратко от моя източник знам, че се разказва за човек попаднал в общество, в което всички са слепи и смятат това за нормално и се опитваш да ослепят зрящия, който е попаднал между тях

Последно четох на Роджър Зелазни - ''Просто шеметен фарс"
    В момента - "Тъмната кула" на Стивън Кинг
    The principles of lust are easy to understand
    Do what you feel - feel until the end.
    The principles of lust are burnt in your mind
    Do what you want - do it until you find love.

Четох на Стивън Кинг - "Гробище за домашни любимци" . Сега чета "Разкази и Гераците" от Елин Пелин.
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Сега чета "Тютюн"

Прочетох "Plexus", сега съм на втората част "Sexus" Хенри Милър

Град
    Непостоянно
    още мъча Граф Монте Кристо на Дюма
    .!.

Голям фен Аватара на one
    Наслаждавам се на Вежинов, препрочитайки една повест.Велик е.

За близо три дена прочетох: "Добри поличби" Тери Пратчет и Нийл Геймън и "Sexus" Милър, сега се започна "Nexus" последната от трите на Милър!

Голям фен
    Вмомента препрочитам "Железния светилник" На Талев,а последно четох "Подсъзнанието може всичко " на Кехоу.

Цитирай Първоначално написано от woshata
    още мъча Граф Монте Кристо на Дюма
    Довърши го, няма да съжаляваш!

В момента съм на "Ана Каренина".
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си