- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно?
Последните седем книги, които прочетох, бяха "Хари Потър" от 1 до 7.
Сега съм в абстиненция за книги, които не ти дават да спиш , докато не си ги прочел.Моля предложете нещо. Само не криминалета, че не ги харесвам...
Иначе ако не си намеря нещо ново, мисля да прочете пак "Кво Вадис" или "Стас и Нели". Четох някаква статия за Сенкевич и се вдъхнових...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Марк Фрост- Списъкът на седемте
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз неяПървоначално написано от sometimes_
Тя е доста мъничка прочетох я за 2-3 часа
we give it all.
Emii az 4eta ''t1rgovec1t na or1jie'' na Hiu lori ili kakto pove4eto hora go znaqt Gr.Houre![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
В момента чета `Да спиш с непоэнат` на Джеймс Грипандо.
Тея дни эапочнах,но почти съм я преполовила.Интересна е.
[size=7][b][u]fosse cos
"Зовът на Ктхулу"
от Лъвкрафт
еми последно беше "Синухе египтянина" на Мика Валтари а сега чета "Спомените на един търговец на картини" на Амброаз Волар
Сега чета 2 книги "Властелинът на пръстените"на Толкин и "Тъмната полвина"от Стивън Кинг,но за съжаление напоследък съм зарязал четенето и не съм прочел много въпреки че са страшно интересни!![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
"Спасителят в ръжта" и аз не знам за кой път.
i kak e?Първоначално написано от -4arovnata-
The da Vinci Code(6ifarat na leonardo) Dan Brown
Артър Кларк не е лиВмомента чета пиесата Веселите Уиндзорки, много е забавна
![]()
Последно прочетох Стивън Кинг-Кери и днес почнах да чета Робърт Лъндлъм-Самоличността на Борн,защото не съм гледала филма(а приятелите ми казват, че бил интересен) и реших първо да прочета книгите.![]()
We're all a little weird,and life's a little weird.And when we find someone,whose weirdness is compatible with ours,we join up in mutual weirdness and call it love.
В момента чета на Джон Стайнбек - На изток от Рая
In the face of true love you don't just give up...even the object of your affection is beggin' you to...
Денят на дракона - Ричард Кнаак.Фентъзи роман посветен на играта warcraft
Скайп: doombringer2006
Прочетох Бел ами... на Ги дьо Мопасан заради даскало![]()
Мии последно четох "Мемоарите на Казанова", но честно казано не си спомням кой беше авторът.
"Prostiutki i Razvrat"
Чета книга на Людмил Станев, ама не съм сигурна как й е името, 'щото я чета в нет-а и е малко такова.. без корици.![]()
ми аз сега чета 3.. :П
и трите са ми супер нинтересни..
започнах преди някво време Гласовете ви чувам..на Дмитър Талев...още не я бях дочела като започнах Спасителят в ръжта на Селиднжър...и преди 2 седмици някъде започнах и още една Бъдеще Несъвършено..![]()
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Последно четох ``Свитъците от Мъртво море`` от Майкъл Бейджънт.
Книгата е документална и на мен ми беше много интересна,нищо че беше сухи факти.