- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е
След секс винаги много ми се пишка. Това нормално ли е ?Някой може ли да ми каже какви са причините ?![]()
нормална реакция след секс... чрез урината се изхварлят остатъците от семенната течност.. ей хич не си учите уроците по биология![]()
![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Ами и на мене така... не мога да ти го обясня с думи ама ..... Като си била разкрачена и като ти е било хубаво и като си била.. как да кажа.. отворена... ох не мога![]()
[img][/img]
normalno e i za dvat pola no za mom4etata si e napravo zaduljitelno![]()
АКо 4 пъти съм свършил, то 4 пъти съм ходил до тоалетната - следователно не съм повреден я ..![]()
Нормално е и при момичета и при момчета.
Животът е адът описан в Библията!
Ami tova si e normalno,pri gajeto mi vinagi e taka pone,kakto i tova,4e mn pu6i sled sex!!![]()
При мимичетата се притиска пикочния мехур, а при момчетата влияе простатата.........общо взето е нормално!
normalno e!as i predi sex i sled sex otivama sum 4uvala 4e ima jeni koito ponqkoga se ispuskat o6te po vreme na sex, dokato svur6vat
![]()
Я, като човек, който е научил много уроци по биология, обясни как урината прочиства влагалището, че ми е интересно.....Първоначално написано от Mr.bEps