.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Подкожни косъмчета по краката

Чудя се какво да ги правя. Стоят като точки по целите ми крака и много ме изнервят! Как да ги махна?

Ami tova moje da se polu4i ot mn 4estoto brusnene,a do vuprosa s premahvaneto az li4no go prqvq s pinseta!Samiqt kosum izduva leko kojata i az do durpam s vse neq!Vuob6te ne e bolezneno

Цитирай Първоначално написано от AnoNim4e
    Ami tova moje da se polu4i ot mn 4estoto brusnene,a do vuprosa s premahvaneto az li4no go prqvq s pinseta!Samiqt kosum izduva leko kojata i az do durpam s vse neq!Vuob6te ne e bolezneno

Мхм. И аз така ги махам

Не, не ме разбрахте. Не се бръсна. Казват му гъша кожа май!

Ami to ne e zaduljitelno da se brusne6 za da ima6 podkojni kosmi,a za ga6ata koja-tova e postoqnno sustoqnie na kojata v koeto tq e nastruhnala,dori i da ne ti e studeno!

и аз така-като си нямам работа си ги махам с пинсета независимо от това че си ги махам по принцип с епилатор-пак се появяват малките му гадинки
    there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you

Моите не са за пинсета. Толкова са много, че ще трябва да ги чистя с години... Няма ли друг вариант?

Прави си редовно пилинг на краката с някакъв ексфолиант за тяло или пък с утайка от кафе.

Цитирай Първоначално написано от haley_james
    и аз така-като си нямам работа си ги махам с пинсета независимо от това че си ги махам по принцип с епилатор-пак се появяват малките му гадинки
    koftito e 4e se po malko vreme i ostava da se zanimavam s teq dosadni podkojni kosym4eta :S
    btw lqtoto mn izgorqh na krakata i i s eobeliha i vob6te 1-2 sedmici bqh lom no posle 2-3 meseca nqmah podkojni kosym4eta.. bahti re6enieto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си