.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Нещо странно става с мен ..

Така .. видях много теми за любовта от пръв поглед и така нататък .. надявам се че не се повтаря но това нещо ме измъчва и ми интересно как мислите
    И така един ден не толкова слънчев си стоях кафето зад училище и той влезе ... за 1ви път го виждам/или не бях го забелязала и като,че ли нещо в мен се преобърна незнам какво стана .. и така не го усъзнах тогава не се замислих,но почнах да го засичам много често на местата които ходя .. дори много често,казаха ми че момчето е свясно ноо за съжаление нямаме общи познати просто приятелката ми беше чувала за него и ми каза това което знае .. много задълбах ии така мисля за него доста интересно ми е какъв е .. дали е това което си представям и т.н.
    Та въпроса ми беше .. случвало ли ви се е ? За мен е странно да мисля за човек който дори не познавам ? Според мен неможе да се нарече любов а по скоро тръпка някаква .. как мислите
    Губя контрол когато теб те няма .. не виждам смисъл за да остана..Сгушена в мен рисуваш свят за двама..Ако се пуснеш, аз ще те хвана (h) (h) (h)

Град
    София
    Визуално привличане
    Smile!?

Това е някакво увлечение, симпатия, но не е любов, защото дори не го познаваш и не знаеш какъв е.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Za sega ne e lubov, no 6tom tolkova mnogo mislish za nego zna4i ima silno privli4ane ako ne si ot mnogo sramejlivite 6te e hubavo da se zapoznaesh s nego, da si govorite sled kato kazvash 4e se zasi4ate 4esto :P ne se znae moje da se prevurne v lubov
    Uspeh!

Град
    Over the hills and far away
    привличане химия хормони ... не е любов по скоро импулс породен от симпатия и на мен ми се е случвало, но бързо ми мина

Цитирай Първоначално написано от forever_yours
    Za sega ne e lubov, no 6tom tolkova mnogo mislish za nego zna4i ima silno privli4ane ako ne si ot mnogo sramejlivite 6te e hubavo da se zapoznaesh s nego, da si govorite sled kato kazvash 4e se zasi4ate 4esto :P ne se znae moje da se prevurne v lubov
    Uspeh!
    Днес мислех да отида при него и да приложа на голямото клише и да му искам запалка,но непосмях .. като събера смелост ще действам

Аз също не мисля,че любов а визиолно превличане .. може да стане така,че като се запознаем да разбера,че испитвам нищо.За мен е важен характера на човека не толкова визията
    Губя контрол когато теб те няма .. не виждам смисъл за да остана..Сгушена в мен рисуваш свят за двама..Ако се пуснеш, аз ще те хвана (h) (h) (h)

И на мен ми се е случвало,но това не е любов,а някакво приливане.Няма смисъл да се срамуваш - отиди и се запознай с него ! Смело ! Може пък той да е голямата ти любов,а никога да не разбереш,само защото те е срам.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Sofia
    На мен ми се случе преди 3 години и бах с момичето 2 години после

да, случвало ми се е да видя някого, когото не познавам изобщо и да ми хареса как изглежда, после да мисля известно време за него. Но обикновено това не трае дълго, забравям го след 2 дни някъде, визуално привличане както бяха казали по-горе. Но щом при теб е по-сериозно, значи не е същото като при мен.
    SMILE FOR ME NOW

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Това е някакво увлечение, симпатия, но не е любов, защото дори не го познаваш и не знаеш какъв е.
    Е има и любов от прав поглед от личен опит го зн

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Любов от пръв поглед няма,привличане,но любов-не А иначе-запознай се с него,нищо не губиш

Мерси за мненията Следващия път като го видя ще отида да се запозная както написа някои по горе нищо не губя .. или ще се влюбя или ще разбера,че не е за мен

Град
    Там, където е сърцето...
    Просто ти е допаднал външно, но едва ли любов.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    и аз мисля така

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от AllThatIwant
    Мерси за мненията Следващия път като го видя ще отида да се запозная както написа някои по горе нищо не губя .. или ще се влюбя или ще разбера,че не е за мен
    emi aide pi6i posle kvo e stanalo 4e 6te me glojdi :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от hiro
    На мен ми се случе преди 3 години и бах с момичето 2 години после
    Моя случай е подобен, ама съм с него от по- кратко... И, да, не е момиче

Мега фен Аватара на koalka
    Е, много ясно, че не е любов.Ти дори характера не му познаваш.Както каза - тръпка, привличане.Най-добре отиди и се запознай с него, щом ходи на местата, където си и и те, е много добре.

Разбира се,че ще пиша само че днес не съм го видяла иначе бях събрала смелост .. малко ми е странно,че незнам какво да му кажа но то ще дойде на момента (поне се надявам .. дано не забия )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си