- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки и гадни пъпки
Проблема е следния, имам много черни точки, пъпките са ми по малко. Четох , че е въпрос на хигиена. и започнах да си мия лицето по20 пъти на ден със сапун (получих някаква алергия и се обринах, но не знам дали е от сапуна или от другите продукти). Взех си Клиендклиер, но не ми помага. Кво ли не опитах, и не става. Знам, че ше изчезнат след 2-3 години, но точно сега имам възможност за професионално развитие, и искам да изглеждам добре![]()
Пробвай с ексофолираща маска , тези на ейвън са добри и струват към 5 лева
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Ами точно сапунът не е подходящ за лицето, особено пък когато имаш някакъв проблем с кожата. Пробвай с някакъв ексфолиант за лице. В този форум много хвалиха Гарниер Пюр 3 в 1. Също така си прави редовно маски за лице. Хумата е много подходяща, тоалетните трици също (по принцип са за измиване, но аз ги ползвам като маска). За пъпките много пъти съм препоръчвала Акне аут. Иначе на мен много добре ми се отразява и фон дьо тен-а ми, колото и странно да звучи. Ползвам антибактериален на Манхатън и вечерта като се измия лицето ми е като на порцеланова куклаНо пък, ако проблемът ти е наистина много сериозен само с един фон дьо тен няма да се оправиш, но наистина ще ти помогне
![]()
Мии си вечер лицето със сапин Тео БеБе, и отиди на козметик или дерматолог.
saglasna samПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
sa6to taka az si pravq i maska ot med mn e polezno za kojata
a i leptena sa6to pomaga nqma da sajalqva6 naistina za 10 dni ti stava super meko liceto
super e
uspex
,,,,,,,,,,,,,,,,
Garnier Pure 3 in 1![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Бях чела, че ако имаш акне и други кожни проблеми ексфолианта не се препоръчва.Аз сега за акнето си взех Акне Аут, понеже много хора ми го препоръчаха, а за черни точки едни фр си бяха взели от тампоните на Ейвън.На едната ми бест фр комедоните й се махнаха от морската вода...
Спри да използваш,толкова,често сапун-твърде много изсушава и дразни,кожата,особено,ако е по-нежна.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Пропуснах да кажа, че ако си миеш лицето много често, то става чувствително и дразнимо и е предразположено към акне.
Със сапун в никакъв случай недей повече... изсушава кожата
Вземи си Garnier Pure 3 v 1 и лосиона пак на Garnierа за пъпките със салицилов спирт 1% май беше
може след това да се намажеш с хидратираш крем за да не ти се изсуши лицето
(аз така правя) :P
Това наистина е добро,така че и аз ти го препоръчвам.Първоначално написано от Presley`n`Sum
Прави си маска на лицето от хума.Много помага.Недей да го миеш толкова често със сапун,а го почиствай сутрин и вечер с някакъв лосион.Аз използвам на Гарние.
Ако положението се влошава наистина ще е добре да се посъветваш с дерматолог.
Успех![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Garnier Pure 3 in 1 действа.Опитвала съм го-наистина премахва черните точки!
Хахаха,да не си миеш лицето с обикновен тоалетен сапун?!После защо хванала обрив...
ОмГ..И бтв има многО такива ТЕМИ
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
otidi na kozmetik ili probvai nqkoq ot seriite na clinic az polzvam clinic i sam mn dovolna
Използвала сам ''акне аут'' не е лошПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
kozmetik syjalqvamm za byrnata mi reakciqqq.,,, ama se qdosax ot syvetite det i davate,.,,povqrvai mi s tiq preparad4eta 6t sa samozaluje66..xodi redovno na kozmetik i samo sled 2-3 mes 6t ima6 perf koja....... ;]]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Shte ti preporucham neshto mn evtino i efikasno - ot seriata na BILE GD - "Akne gel" i "akne krem-gel" ! naistina pomagat, maji se po nqkolko pati na den 3-max4 kato gi reduva6! struvat po 3 lv broikata!![]()