.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: храна???

храна???

хора кажете ми какви неща мога да ям, от който не се пълнее, освен от зеленчуци и плодове...моля ви помогнете ми :S

Трябва да ядеш месо за предпочитане пилешко без кожата .. Яйца,млечни продукти за предпочитане обезмаслени [/u]
    Губя контрол когато теб те няма .. не виждам смисъл за да остана..Сгушена в мен рисуваш свят за двама..Ако се пуснеш, аз ще те хвана (h) (h) (h)

Ami poprincip tova koeto kazaha za mesoto i mle4nite produkti e taka,no ako iska6 da spazva6 dieta tova ne e mn hubavo,po-dobriqt na4in e da si qde6 normalno,no da pravi6 nqkakvi uprajneniq ili da hodi6 da fitnes!Nz tvoe si e re6enieto!

Град
    Sofia
    Пилешки гърди и хляб с Л карнитин

vij...nemoje da qdesh eno a drygo - ne, organizma ima nyjda ot vsi4ko vaprosa e da qdesh ot si4ko po malko i da go izrashodvash. sega shti kaja az kak pravq....sytrin nezakysvam nai mn eni soleti ili nqkakaf plod na obed kato se pribera ispivam 1 litar natyralen sok i si hapvam malko kfoto ima no bez hlqb ischakvam da minat 1-2 chasa da moje da se obraboti hranata i zapo4vam da pravq yprajneniq a sashto taka hodq i da bqgam tei kato oshte e syho navan a kato zavali si bqgam v zalata. i tova e i sashto mnogo te4nosti trqbva da piesh, kat ysetish 4e ogladnqvash vednaga pii voda ili nekaf sok i prez drygoto vreme sashto tova e moita dietka az se 4yvstvam i izglejdam mnogo dobre po tozi na4in

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    e ti kvo cql den na sok4e i voda li kara6 bahti ludite
    No matter where you go, there they are...

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    e ti kvo cql den na sok4e i voda li kara6 bahti ludite
    napalno te podkrepqm to nemoje samo da si zalagva6 stomaha s te4nosti trqbva da se hrani6 na organizma ti mu trqbvat vitamini minerali vaglehidrati beltu4ini i dr. a pak ti kara6 samo na voda 6te si dokara6 nqkoq qzva be momi4e hrani se no ti si re6ava6

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Абе в никаквъ случай не падай под 30% мазнини в менюто. Под тази цифра тялото не функционира добре и лесно се получава хормонален дисбаланс. намалява и рязко нивото на тестостерона (знам, че си момиче, но имаш и тестостерон), който тестостерон е най-добрия помошник за lean тяло с малко мазнини.

Да знам, че културистите не ядат мазнини. Но културистите изглеждат добре само на състезание в основен период са доволно мазни. освен това тяхната биохимия е изкуствено манипулирана с различни забранени медикаменти, които са крайно непрепоръчителни. Особено в хормонланата буря през пубертета и следващите няколко години.
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    София
    Храни се раэделно.
    Не съм иэпробвала тоэи метод,эащото си ям всичко,което ми е на сърце Но много мой приятелки отслабнаха именно така.
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Няма неправилни храни, има неправилни съчетания.Никога не си ограничавай храните до определени, защото във всяка има нещо полезно за теб.Например един ден можеш да ядеш повече плодове, салати и разбира се шоколад(но в разбираемите дози) , а на другия, си хапни някои други неща, като хляб и други ястия.Важно е когато ядеш шоколад, да не ядеп хляб.Надявам се ме разбираш.Не ги смесвай и не прекалявай с количеството им.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

ама аз не съм казала че цял ден го карам само на течности ям си горе доло нормално просто поемам повече течности защото те помагат....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си