.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на i'm so excited!

препоръчайте ми боя за коса

за втори път вече се прецаквам с някакви бои, нищо не става, правят ми само някакъв скапан оттенък и толкова, а искам цвят.
    значи, препоръчайте ми моля някоя качествена боя, която ще ми направи кестенявата коса червена, яко червена, готино червена, червена-червена!!
    и ако може да е на някаква нормална цена, разбира се.
    алелуя.

Супер фен Аватара на fake
    сери.
    номер 1006 или 1060 или 1066...не помня вече, шти кажа довечера, една приятелка се боядисва с нея. косата ти става...много, много червена
    ама я има по много малко места. търси я по някфи складчета за козметика, и по големи парфюмерии
    ако не я намериш, кажи, аз съм си намерила тука едно складче дето я продават. около 5 лева е боята, отделно трябват 2 тубички(ама за твойта малка косичка може и една) окислител 9%, общо взето не би трябвало да е по-скъпа от 7 лева
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    тя косичката е много вече.
    обаче на сери боите са някакви много крещящи цветове. не искам цвят на домат, ами просто нещо което ще хване хубаво.
    и няма да падне след 2 седмици
    алелуя.

На Велла тон са супер.
    Пък Гарниера са пълен булук...никога вече няма да направя тая грешка да се боядисам с Гарниер.

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    На Велла тон са супер.
    Пък Гарниера са пълен булук...никога вече няма да направя тая грешка да се боядисам с Гарниер.
    Амм защо ако мога да попитам? На мен фризьорката ми препоръча точно Garnier Color Naturals, защото била по-щадяща , но понеже нямаше на Кауфланд и си взех LondaColor Naturals . Та какво и толкова лошо на тази боя? Или само за червения цвят става въпрос?

wella,garnier vse edno pak sa boi a pak maika mi e mn dovolna ot garniera no vse pak vseki si e razli4en

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    На Велла тон са супер.
    Амм защо ако мога да попитам? На мен фризьорката ми препоръча точно Garnier Color Naturals, защото била по-щадяща , но понеже нямаше на Кауфланд и си взех LondaColor Naturals . Та какво и толкова лошо на тази боя? Или само за червения цвят става въпрос?
    Emi govorq za 4erniq cvqt.Izob6to .....cveta ne stana to4no garvanovo 4erno,i sled super malko vreme po4na da pada

Голям фен
    Град
    sofia
    Докато се боядисвах, най-доволна бях от Гарниер. Тогава косата ми беше червена и иманно тази боя най-много ми държеше. Всичко, обаче си зависи от типа коса и от структурата на косъма. На мен може тази боя да ми е допадала, докато на теб не толкова или изобщо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си