.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: къдрици

къдрици

Hora mnogo e spe6no kak moga da si napravq ei takiva k1drici i s kakvo posle da gi fiksiram taka 4e da se zad1rjat po d1lgo no kosata da si ostane meki4ka mn vi molq spe6no e
    http://www.album.bg/mim/images/901168/

http://www.album.bg/mim/images/319451/

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Това се прави с такава кръгла маша, навиваш косата на нея, изчакваш малко и преди да махнеш косата пръскаш с лак за коса.. Надявам се да си разбрала, щото не ме бива в обясненията.. А иначе аз исках да се правя онзи ден така, обаче не зная къде се е дянаал тъпата маша..

еми с ролки или маша за коса

Ve4erta si mie6 kosata . O6te dokato e leko vlajna q splita6 na na 10 ili pove4e plitki . Na sutrinta koto q pusne6 6te e buhnala i k1drava s16to kato s presa no ne i ovredena =)) Nai qko stava kogato kosata e d1lga ako e k1sa moje da ne stane 4ak tolkova dobre

Мега фен
    Град
    София
    С маша си правиш цялата коса.То ще ти държи цял ден,но эа да си се подсигуриш може да пръснеш малко вакса или някакъв друг стилиэант эа коса.
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Зна4и пробвай с маша.Първо слойи пяна на косата докато е още мокра разтъркай добре и я накъдри с машата.След това оформи желаната прическа и фиксирай с лак, но малко, за да не стане твърда
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

A vie na mokra kosa li se kudrite s presata ili na suho?As sum se pravila se na suha kosa i bes pqna i pak mi stava ma pitam ako ste probvali i po dvata varianta da kajete s koi stava po dobre

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Аз знам и друг начин за къдрене, с който се получава подобен ефект (като снимките). Хващаш един кичур коса, пръскаш с лак за коса, навиваш го около пръста си и го защипваш с фибичка....така кичурче по кичурче цялата коса..може и по-големи, може и по-малки кичури. Изчакваш да се втвърди лака и махаш фибите....иска се оформяне на къдриците...може да се наложи малко да се поопънат. Само трябва да внимаваш колко лак слагаш, защото ако сложиш повече става...кофти Оформят се много хубави къдрици, но се иска търпение да се направи (и то по-добре някой друг да ти ги направи, защото сама ще е трудно) Айде успех

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    spored men v doma6ni osloviq nqma d amoje6 da postigne6 sa6tiq efekt
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    някъде там...
    аз когато имам време се къдря с парцали(режа една кърпи4ка на ленти) или с чорапи...а когато нямам с маша и после фиксирам с лак.иначе някой ден като се накъдря 6те ви покажа! (и при двата случая фиксирам иначе мн бързо се изправя)

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от sladkoff
    тва с преса могат да се направат.значи вземаш кичур и го увиваш на пръста от там обръща6 пресата и дърпаш /ама хубво го обасних / нещо такова беше и аз се къдра така ама и по небрежно ми харесва
    Сря Ное 28, 2007
    Брях,брях

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sladkoff
    тва с преса могат да се направат.значи вземаш кичур и го увиваш на пръста от там обръща6 пресата и дърпаш /ама хубво го обасних / нещо такова беше и аз се къдра така ама и по небрежно ми харесва
    На пук ли го правиш?За 15 -ти път: Спри да вадиш теми от 2007!
    Бан заслужаваш, след като ти е казано над 100 пъти и продължаваш
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    Neverland
    aве,ти или си малоумна,или правиш напук..спри се вече
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Голям фен Аватара на Stellsy
    Пу деба кьорава ли си ? Не виждаш ли че е от 2007 .. преди 2 мин попаднах пак на изровена от теб тема !! СПРИ СЕ
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

^ Няма смисъл да даваш съвет с 3 години закъснение, а датата я пише горе над мнението.
    Pure white

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Айде стига да не пише дата Ти тъпа ли си или к'во?

I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен
    Sladkoff, помолих те нещо,но щом така искаш ще взимаме мерки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си