- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сметката
Момичета,
позволявате ли на момче да ви плати сметката в заведение/кафе и
надявате ли се да го направи?
Момчета,
смятате ли,че трябва вие да платите в заведението и двете сметки и
какво мислите за момичета,които не позволяват това?
Интересно ми е ,защото аз освен ако няма повод за почерпка,като РД например,не се чувствам добре ,когато ме черпят и не позволявам.Нз защо,но мн момчета са ми казвали,че е дразнещо,ама все пак не позволявам.![]()
Рядко позволявам да ми платат сметката,неудобно се чувствам.Някак си задължена.незнам.Не съм научена така и не ми е приятно.Предпочиам аз да я платя.Ставали дума за гадже защо не,стига да се редуват.Колкото до някой просто познат,не бих позволила да ми плати сметката.Е зависи и каква е сметката![]()
Гаджето ми преди често плащаше сметките, но сега си ги делим. Обясних му, че ми е адски неудобно той да плаща цялата сметка и сега се чувствам по-добре когато си делим сметките.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Аз по принцип обичам аз да си я платя.:P
Не съм на мнение,че винаги момчето е длъжно да плаща
![]()
Винаги той ги плаща.
Още в самото начало ми е забранил да вадя каквито и да било пари. Кино,ресторант,кафе,заведе ие,дискотека,екскурзия с колата,почивка на море..квото и да било. Като си купувам дрехи той дава част от парите,ако се нуждая от нещо доста пъти ми го купува той-лак за нокти,лусиони ала бала..
Каза,че ако платя нещо го карам да се чувства като "цървул". Аз пък взимам сладки неща за у тях,чат пат подаръчета за майка му .. голямо геройство, нали![]()
Принципно съм "за" мъжът да плаща сметките поне в началото на връзката! По нататък е както дойде...
Smile!?
mmm az po princip ne davam da mi pla6tat smetkata, osven ako nqma nqkav povod kato den denno ima momi4eta koito kato hodqt s edno mom4e - specialno za tova go izpolzvat - poznavam jiv primer
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами не се надявам да я плати.Не мисля эа това,докато не дойде сметкатаОбикновенно искам сама да си я пратя,на ако той настоява ,естествено му поэволявам.Няма лошо.
[size=7][b][u]fosse cos
Като излизаме парите са ни общи.Така и двамата си плащаме сметката, но все пак той май повече плаща, като се замисля.А и много пъти не ми дава да я плащам аз, но не се чувствам неудобно, защото примерно следващия път аз ще черпя.
Ами аз се чувстван задължена на човека, които ми плати сметката и не мисля че момчето трябва да плаща сметкатаМоже само когато има повод иначе мне
![]()
Супер неудобно се чувствам някой да ми плаща сметката за тва и рядко ходя по кафета, кръчми, ресторанти и т.н
Животът е адът описан в Библията!
Отговарям на такава тема за 3ти път, въпреки че влизам по 3 пъти на месец....
Момичета, не разбрахте ли тънката мъжка логика : ако му е харесало на срещата с вас, той ще се направи на кавалер за вас и ще поиска да плати сметката. Ако не искате да ставате за смях - откажете НАЙ-много два пъти, но не очаквайте от него предварително да му хареса, затова си пригответе паричките и си смятайте поръчката в собственото портмоне. Ако той прояви добрата воля да ви плати, бъдете поласкани, а не удоволетворени.
Не одобрявам момичета, които още отсега се учат и възнамеряват да живиеят обесени на нечии врат. Смятам, че жените достатъчно се доказахме еманципирани ис пособни, дори по-добри от мъжете, за да се смятаме отделни ( а не вързани финансово за мъжете си ) личности. Затова всяка трябва да смята своите разходи и да си ги покрива сама. А това с плащането на сметката да си остане един подарък - не практика.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
По принцип той плаща сметките. Като види, че си вадя портмонето ми го слага обратно в чантата. Разбира се когато той няма парички аз плащам, но това се случва много много рядко. Когато ходя към тях купувам разни нещица за ядене и след това не мога да го убедя, че не искам да ми дава пари за тях...
>>> House Music <<<
По принцип и на мен ми е неудобно да ми плащат, но пък в последно време мисля, че заслужават момчетата малко да ги по изтръскаш, че и без тва за друго не стават :P
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Ми много ясно,че им позволявам,нали това им е работата.Ама после се чувствам задължена...което е гадно.
Приятелят ми никога не ми е плащал сметките ми. Точно обратното се е случвало понякога - да искам да сме заедно колкото се може повече, навън просто не може заради студеното време и аз плащам и неговото. Е, да, била съм черпена от момче, ама той е най-добрият ми приятел. На всичкото отгоре ме харесваше по едно време, така че си е оправдано все още да му пука.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Обикновено когато излеза с някое момче той плаща сметката,чувствам се неудобно,но какво мога да направя?
кой квото пие, да си го плаща
пък и съм стиснат
Приятелят ми плаща ако случайно се окажа без пукната стотинка, другия път пък на него ще му се наложи, аз плащам, и така... Много, много, много рядко ще се случи ей така на добра воля да се натисне да плаща, 'щото съм готина и имам чаровна усмивка.И не, не ми е криво като ми плати нещо, даже се радвам, че се е сетил да се прави на кавалер, при условие, че е абсолютна тиква в света на романтиката.
![]()
Но пък ми е кофти друг, освен него, да ми плаща. Както казаха преди мен, чувствам някакъв вид задължение, и аз не знам на каква основа...![]()
![]()
И аз така.....Първоначално написано от DeSerT``R0Se
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Това им е работатаПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
А на тебе каква ти е работата![]()
(не се сдържах)
[size=7][b][u]fosse cos
Зависи с кого изляза на кафе! Ако изляза с гадже или много добра приятелка ще платя естествено.Но ако изляза с някое момиче на първа среща надали ще платя поради факта че може да ми се репне за парите после или да помисли че й се мазня! Лек ден!![]()