.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Сметката

Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Сметката

Момичета,
    позволявате ли на момче да ви плати сметката в заведение/кафе и
    надявате ли се да го направи?

Момчета,
    смятате ли,че трябва вие да платите в заведението и двете сметки и
    какво мислите за момичета,които не позволяват това?

Интересно ми е ,защото аз освен ако няма повод за почерпка,като РД например,не се чувствам добре ,когато ме черпят и не позволявам.Нз защо,но мн момчета са ми казвали,че е дразнещо,ама все пак не позволявам.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Рядко позволявам да ми платат сметката,неудобно се чувствам.Някак си задължена.незнам.Не съм научена така и не ми е приятно.Предпочиам аз да я платя.Ставали дума за гадже защо не,стига да се редуват.Колкото до някой просто познат,не бих позволила да ми плати сметката.Е зависи и каква е сметката
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Гаджето ми преди често плащаше сметките, но сега си ги делим. Обясних му, че ми е адски неудобно той да плаща цялата сметка и сега се чувствам по-добре когато си делим сметките.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз по принцип обичам аз да си я платя. :P Не съм на мнение,че винаги момчето е длъжно да плаща

Град
    София
    Винаги той ги плаща.
    Още в самото начало ми е забранил да вадя каквито и да било пари. Кино,ресторант,кафе,заведе ие,дискотека,екскурзия с колата,почивка на море..квото и да било. Като си купувам дрехи той дава част от парите,ако се нуждая от нещо доста пъти ми го купува той-лак за нокти,лусиони ала бала..
    Каза,че ако платя нещо го карам да се чувства като "цървул". Аз пък взимам сладки неща за у тях,чат пат подаръчета за майка му .. голямо геройство, нали

Принципно съм "за" мъжът да плаща сметките поне в началото на връзката! По нататък е както дойде...
    Smile!?

Град
    Sofia
    Ne mislia che triabva vinagi mom4eto da plashta naprotiv bi triabvalo da si gi deliat e chat pat e dobre da plashta ama ne postoianno

Град
    shumen
    mmm az po princip ne davam da mi pla6tat smetkata, osven ako nqma nqkav povod kato den den no ima momi4eta koito kato hodqt s edno mom4e - specialno za tova go izpolzvat - poznavam jiv primer
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    София
    Ами не се надявам да я плати.Не мисля эа това,докато не дойде сметката Обикновенно искам сама да си я пратя,на ако той настоява ,естествено му поэволявам.Няма лошо.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    ами на мен приятелят ми не ми позволява да плащам нищо,0ще от самото начало ми каза да свикна с това ....мене лично ми е малко кофти но вече свикнах Понякога го дебна да отиде до тоалетната или да излезне да приказва по телефона и веднага викам сервитьорката за да платя сметката

Мега фен Аватара на koalka
    Като излизаме парите са ни общи.Така и двамата си плащаме сметката, но все пак той май повече плаща, като се замисля.А и много пъти не ми дава да я плащам аз, но не се чувствам неудобно, защото примерно следващия път аз ще черпя.

Ами аз се чувстван задължена на човека, които ми плати сметката и не мисля че момчето трябва да плаща сметката Може само когато има повод иначе мне

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Супер неудобно се чувствам някой да ми плаща сметката за тва и рядко ходя по кафета, кръчми, ресторанти и т.н

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Отговарям на такава тема за 3ти път, въпреки че влизам по 3 пъти на месец....
    Момичета, не разбрахте ли тънката мъжка логика : ако му е харесало на срещата с вас, той ще се направи на кавалер за вас и ще поиска да плати сметката. Ако не искате да ставате за смях - откажете НАЙ-много два пъти, но не очаквайте от него предварително да му хареса, затова си пригответе паричките и си смятайте поръчката в собственото портмоне. Ако той прояви добрата воля да ви плати, бъдете поласкани, а не удоволетворени.
    Не одобрявам момичета, които още отсега се учат и възнамеряват да живиеят обесени на нечии врат. Смятам, че жените достатъчно се доказахме еманципирани ис пособни, дори по-добри от мъжете, за да се смятаме отделни ( а не вързани финансово за мъжете си ) личности. Затова всяка трябва да смята своите разходи и да си ги покрива сама. А това с плащането на сметката да си остане един подарък - не практика.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Преди не позволявах изобщо момче да ми плати каквото и да е сега ако не ми плати сметката ми става кофти

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    По принцип той плаща сметките. Като види, че си вадя портмонето ми го слага обратно в чантата. Разбира се когато той няма парички аз плащам, но това се случва много много рядко. Когато ходя към тях купувам разни нещица за ядене и след това не мога да го убедя, че не искам да ми дава пари за тях...
    >>> House Music <<<

По принцип и на мен ми е неудобно да ми плащат, но пък в последно време мисля, че заслужават момчетата малко да ги по изтръскаш, че и без тва за друго не стават :P
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Ми много ясно,че им позволявам,нали това им е работата.Ама после се чувствам задължена...което е гадно.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Приятелят ми никога не ми е плащал сметките ми. Точно обратното се е случвало понякога - да искам да сме заедно колкото се може повече, навън просто не може заради студеното време и аз плащам и неговото. Е, да, била съм черпена от момче, ама той е най-добрият ми приятел. На всичкото отгоре ме харесваше по едно време, така че си е оправдано все още да му пука.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обикновено когато излеза с някое момче той плаща сметката,чувствам се неудобно,но какво мога да направя?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    кой квото пие, да си го плаща
    пък и съм стиснат

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Приятелят ми плаща ако случайно се окажа без пукната стотинка, другия път пък на него ще му се наложи, аз плащам, и така... Много, много, много рядко ще се случи ей така на добра воля да се натисне да плаща, 'щото съм готина и имам чаровна усмивка. И не, не ми е криво като ми плати нещо, даже се радвам, че се е сетил да се прави на кавалер, при условие, че е абсолютна тиква в света на романтиката.
    Но пък ми е кофти друг, освен него, да ми плаща. Както казаха преди мен, чувствам някакъв вид задължение, и аз не знам на каква основа...

Цитирай Първоначално написано от DeSerT``R0Se
    По принцип и на мен ми е неудобно да ми плащат, но пък в последно време мисля, че заслужават момчетата малко да ги по изтръскаш, че и без тва за друго не стават :P
    И аз така.....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Ми много ясно,че им позволявам,нали това им е работата.Ама после се чувствам задължена...което е гадно.
    Това им е работата
    А на тебе каква ти е работата

(не се сдържах )
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    точно затова не обичах отначало да ходя с моя по кафенетата доста спорове сме имали по тая тема не ме оставя да си платя и толкова ставало му гадно,но и аз си държа на моето

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Зависи с кого изляза на кафе! Ако изляза с гадже или много добра приятелка ще платя естествено.Но ако изляза с някое момиче на първа среща надали ще платя поради факта че може да ми се репне за парите после или да помисли че й се мазня! Лек ден!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си