- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сметката
Редуваме се, а по-големите разходи си делим. не му позволявам да ми купува дрехи, обувки.аз си имам родители и стипендия!
Само на първата среща ...,но се радвам смисъл приятно е ако той изяви желание да плати. :P И все пак предпочитам аз да си платя сметката![]()
Обичам да съм независима ...но когато той поиска да ми плати сметката никога не съм му давала..но то неговия инатплащал ми е сметката както и аз по някой път неговата...все пак не съм с него да ми плаща разноските !
Зависи от момичето, с което съм. Имам една много, много добра приятелка още отпреди 6 години и винаги аз черпя, където и да отидем. Просто ми е приятно. Иначе съм черпил много хора, които са ми симпатични или ги познавам от доста време, независимо дали са момчета или момичета. Въпрос на характер.Първоначално написано от lilit_666
![]()
N2O
Зависи какво ти се пада момчето.. разбира се, че ако сте само приятели никога няма да позволя да ми плати сметката.. но много пъти ми се случва е така запозная се с някое момче, идем на кафе и тамън да извадя парите.. ми ги прибират и казват че те ще платятПримерно с гаджето ми като идем някъде на кафе или ресторант...винаги той плаща,винаги искам аз да платя сметката,но нееееее.....
даже сме се карали заради това...
но вече свикнах че той плаща сметките и това е.. няма как да се преборя и да искам.
![]()
зависи какъв ти се пада, а и аз съм научена винаги да си плащам сметката ... макар, че моя ми е забранил да давам и в момента само той плаща ... е аз ест не се уливам много![]()
![]()
Ами по принцип не разрешавам да ми плащат сметката, но на сегашното ми гадже давам, нз защо - не се притеснявам като ми я плащаНяма лошо, щом иска..
![]()
Аз се прая, че не давам и накрая винаги той плаща, щом има мерак човека...![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Абе най-добре си е всеки да плаща каквото е консумирал. Аз днес може да искам да пя коктейл от 5 лева, а той да има 3 лв в джоба си, защото е мислел, че ще пием по 1 горещ шоколад.............какво правим тогава?
Но понякога е тъпо да се вадят стотинки 1 джоб...за това смятам, че редуването е най-доброто. Или просто му давам 10-15 лв в началото на месеца и той да плаща-хем ще знам, че са мои пари понякога, хем няма да се случва неудобния момент момичто да вади парите!
e ta to e v1pros na mennie naprimer na men mi e po komfortno kat si q delim
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)