.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Сметката

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Редуваме се, а по-големите разходи си делим. не му позволявам да ми купува дрехи, обувки.аз си имам родители и стипендия!

Само на първата среща ...,но се радвам смисъл приятно е ако той изяви желание да плати. :P И все пак предпочитам аз да си платя сметката

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Пловдив
    Обичам да съм независима ...но когато той поиска да ми плати сметката никога не съм му давала..но то неговия инат плащал ми е сметката както и аз по някой път неговата...все пак не съм с него да ми плаща разноските !

Град
    София

Re: Сметката

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Момичета,
    позволявате ли на момче да ви плати сметката в заведение/кафе и
    надявате ли се да го направи?

Момчета,
    смятате ли,че трябва вие да платите в заведението и двете сметки и
    какво мислите за момичета,които не позволяват това?

Интересно ми е ,защото аз освен ако няма повод за почерпка,като РД например,не се чувствам добре ,когато ме черпят и не позволявам.Нз защо,но мн момчета са ми казвали,че е дразнещо,ама все пак не позволявам.
    Зависи от момичето, с което съм. Имам една много, много добра приятелка още отпреди 6 години и винаги аз черпя, където и да отидем. Просто ми е приятно. Иначе съм черпил много хора, които са ми симпатични или ги познавам от доста време, независимо дали са момчета или момичета. Въпрос на характер.
    N2O

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Зависи какво ти се пада момчето.. разбира се, че ако сте само приятели никога няма да позволя да ми плати сметката.. но много пъти ми се случва е така запозная се с някое момче, идем на кафе и тамън да извадя парите.. ми ги прибират и казват че те ще платят Примерно с гаджето ми като идем някъде на кафе или ресторант...винаги той плаща,винаги искам аз да платя сметката,но нееееее..... даже сме се карали заради това... но вече свикнах че той плаща сметките и това е.. няма как да се преборя и да искам.

Град
    Варна
    зависи какъв ти се пада, а и аз съм научена винаги да си плащам сметката ... макар, че моя ми е забранил да давам и в момента само той плаща ... е аз ест не се уливам много

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами по принцип не разрешавам да ми плащат сметката, но на сегашното ми гадже давам, нз защо - не се притеснявам като ми я плаща Няма лошо, щом иска..

Аз се прая, че не давам и накрая винаги той плаща, щом има мерак човека...
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе най-добре си е всеки да плаща каквото е консумирал. Аз днес може да искам да пя коктейл от 5 лева, а той да има 3 лв в джоба си, защото е мислел, че ще пием по 1 горещ шоколад.............какво правим тогава?
    Но понякога е тъпо да се вадят стотинки 1 джоб...за това смятам, че редуването е най-доброто. Или просто му давам 10-15 лв в началото на месеца и той да плаща-хем ще знам, че са мои пари понякога, хем няма да се случва неудобния момент момичто да вади парите!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    e ta to e v1pros na mennie naprimer na men mi e po komfortno kat si q delim
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си