.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ...

Град
    ..във един измислен свят..

...

...

Град
    Пловдив-София
    ами като сте в компанията на повече хора поеми котрола в свои ръце... прави първата стъпка ти.. ама само в началот да не земе да свикне, че все ти трябва да си първа.......
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Еми или е от момчетата, които не обичат да показват чуствата си и връзките си пред хората, или има нещо друго. Може би още не е свикнал,че си има приятелка, или предпочита хората да не знаят, за да не развалят нещата, тка че не се притеснявай толкова. Всичко ще си дойде на място.
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Супер фен
    a na teb kakvo ti ima 4e da se sramuva

Мега фен
    Град
    София
    От написаното от теб ми се струва,че не става дума эа срам,а эа неэаинтересованост от негова страна.Поне така мисля.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Може би не просто се срамува от другите ученици, не иска да показва чувствата си...То така хубаво ти казва, че не се срамува, но пък говори с него и му кажи, че не ти е приятно и поне причината да ти каже.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    на една приятелка гаджето се държеше така тя се ядоса и взе да му се цупи накрая той се отпусна но беше бая зор сега на човека не му пука

Град
    ..във един измислен свят..
    Не е от незаинтерсованост..В това съм сигурна : ) От много години го познавам и знам какъв е бил в предната си стабилна врзъка..Момичето ми беше приятелка.Срам го е,но снощи му казах това ,което мися.Не стигнах до крайности защото от мн малко време сме заедно и не искам да се караме и да десабилизираме връзката си.. Днес беше малко по отпуснат..имаше по-голяма смелост да ме целува пред другите..но ..виждам го...

Търся начин да го предпоставя..не знам...нямам идея-аз съм безилна.Затова ви моля за съветче..

Повече от фен Аватара на bishop
    а да си се замисляла че може да не му е приятно да му миришеш на цигари? щото и такива има сред нас момчетата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си