.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Не съм матерялистка но се подразних :(

ходя с приятеля си от 8 месеца.. подаръци не си подаряваме особено.. дори той не си е обличал блузата която му подарих за рдто му преди 2 месеца , но няма значение .. днес една силно казана приятелка доиде в даскалото умираща от кеф че неиния и е купил телефон ... стана ми гадно , и се подразних доста ... нз защо и как никога не са ме интересували подараци ... нормално ли е? попринцип моят приятел си работи хубава работа и ако е искал е щял да ми купува но не го е правил ... и сега мн се замислям над тези въпроси ..той неговите пари си ги харчи за него предимно за глупости... според вас трябва ли да се глези жената ? вие как сте в тези отношения

Мега фен
    Град
    София
    Той си печели парите,ще ги харчи эа каквото си иска.Не си била материалистка..хахахаха не само,че си материалистка,ами си и элбна
    [size=7][b][u]fosse cos

Мен моят искаше да ми купи телефон но аз му забраних а той е с по 1 лев на ден ... Всичко си зависи от човека някой обичат да дават колкото се може повече пари за жените си но други мислят че това е глупаво и че тя моге без тези глезотиики

Град
    ПрИ Теб
    Ami spored men podara4etata sa mn hubavi i trqbva da gi imam v monotonno ni ejednevie!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

извинявам се че не изясних ... на тази моя позната приятеля и е пълен темерут и доскоро не и обращаше никакво внимание а сега изведнъж започна ...за това се замислих... бтв аз не искам телефони или коли .. примерно ако за 4 5 месеца ми подари една блузка от 12 лева или плюшка от 5 лева бих се почувствала доста добре

Mi za men ne si materqlistka makar 4e kvoto ti puka dali 6te e bluza ili 6te e edna prosto otkusnato cveta ili puk ne6to koeto sam e napravil za teb vajen e jesta ne dali e bluza ili plu6 za godi6nina primerno ot 4 meseca edna roza.Xm..... izliza 4e ne mu puka mnogo za tebe sled kato i edna karti4ka s milo pozdrav4e ne ti e podaril ,kaji mu go ,kaji kak se 4ustva6 .No ne zabrqvai 4e toi ne dlujen da xar4i parite si za teb ne nablqgai tolko na cenata ili podaruka vajen e kestta.Razbiram 4e ti e gadno 4e ne te se e setil za ne6to malko dori i za tova kazvam 4e ne si materqlna no da govori6 za kakvo si xar4i parite sama preceni redno li e

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mi ne mislq ,4e e pravilno da si har4i parite za teb.kogato imate nqkav praznik moje da ama ina4e ne.a da podari6 telefon na nqkoi e super typo -tova dokazva ,4e poi nikav drug na4in ne moje6 da go zadyrji6 do sebe si
    PS - nikoga ne bih mogla da priema takyv podaryk pone ne na etap 'prosto gadje'

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами и аз съм на мнение, че по принцип мъжа трябва да ухажва повече момичето. Не говоря прескъпи коли, маркови дрехи или нещо луксозно. Говоря за малки жестове. Малки подаръчета. Аз не мога нищо да направя, когато се очертава сега с приятеля ми да сме заедно наистина дълго време и няма как да го сменя просто защото чувствата между нас са много силни, а той почти не си е направил труда за някакъв подарък. Беше ми подарил едно рапанче още преди да тръгнем, когато се върна от море с класа си, гривна от мидички, когат ходи по-късно на море с техните, тениска на групата, която харесвам за рд-то ми и една част от някакъв съд, която намерил, когато е работил на едни разкопки до града. Но всеки път, когато сме имали празник еди-колко си месеца откакто сме тръгнали, съм му подарявала картичка и съм измисляла нещо по-оригинално за деня или даже някое по-често малко, но направено и избрано с любов символично подаръче, ако няма възможност за друго. Подарявала съм му отделно други картички без повод, писах му писмо, а когато се върна от море с техните, му бях изготвила диск с клипче-изповед. Да не говорим, че не се е случвало той да плаща сметка заради мен, а точно обратното...
    Иии, май и аз започнах да звуча като материалистка Не че някога ми е пукало за при, за сметки и така нататък. Неависимо колко и дали ще струва нещо, аз обичам да съм с него. Но понякога смятам, че дребни жестове като картички или дребни сувенирчета не са излишни, още повече, след като вече призна, че ме обича...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Ами според мен не си материалистка а по скоро като всяко нормално момиче харесваш да те глезят кои не би бил поласкан ако приятелят/приятелката му му подари нещо дори и мъничко както казаха по-нагоре важен е жеста дори едно цвете е достатъчно... съгласна съм че подаръците не са начин за израз на любов но понякога дори малките жестове ти стоплят сърцето...няма нужда да те затрупва с подаръци но от време на време би било хубаво да си правите по някое подаръче(няма нужда да е скъпо) мисля че трябва да му кажеш какво точно те тревожи и с право... Моят приятел до сега никога не ме е забравял и много се радвам че имам до себе си човек като него
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Той си печели парите,ще ги харчи эа каквото си иска.Не си била материалистка..хахахаха не само,че си материалистка,ами си и элбна
    Това по-скоро е завист.

ami nqma nishto losho no da sa samo simvolichni a ne da kupish na gajeto ti kola, apartament telefon ili neshto ot sorta... podaruka e za da pokajesh uvajenie i obich taka che spored men i edna kartichka s hubav text moje da e prekrasen podaruk a puk i vseki moje da si go pozvoli =]
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    глезеното момиче е бъдеща лоша слугин..... така де, домакиня
    затова само по една теменужка от време на време

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Това по-скоро е завист.
    Не е нужно да ме поправяш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    под юргана :)
    Здравей Аз не мисля че си материалистка, а просто жадуваш за дребни жестове на внимание ( които са задължителна част от една връзка). Но от друга страна момчетата обикновнно прибягват до подаръци и изненади или когато искат да те впечатлят в началото или когато просто са се влюбили силно. Но няма нищо страшно ако не ти подарява подаръци, въпреки че тези подаръци внасят по- скоро романтика, отколкото нешо друго и правят нешата по- интересни Защо ти не пробваш да му направиш някоя изненада, тогава той може би ще ти върне жеста а шо с еотнася до телефони и други подобни, това е по- скоро ПОЗЬОРЩИНА. С моя приятел ( уф толкова е странно да го възприемам вече така) сме изживяли изключително мн приятни моменти. Той просто е такъв човек (роантичен). Подарявал ми е толкова мн неща...а в повечето случай аз съм се чувствала леко неудобно, защото знам че "не е нужно". Има други начини чрез които да с едоказват чувства!!!!!

Наистина си е завист )
    Пък и ако ти показва, че те обича не мисля, че има проблем... защото можеше да те обсипва с подаръци и пак да е боклук.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на koalka
    Казваш, че не си подарявате толкова много подаръци...Тогава какъв е проблема?Аз бих се подразнила най-вероятно, ако нито веднъж не е направил някакъв жест, дори и цвете, но така - не.На мен ще ми стане по-тъпо, ако не облече блузата, която съм му подарила - най-вероятно не му харесва.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    ami nqma nishto losho no da sa samo simvolichni a ne da kupish na gajeto ti kola, apartament telefon ili neshto ot sorta... podaruka e za da pokajesh uvajenie i obich taka che spored men i edna kartichka s hubav text moje da e prekrasen podaruk a puk i vseki moje da si go pozvoli =]
    Aми така си е.Ти кво искаш за 8 месеца да ти купи и той тел ли?Важни са жестовете,може да са скромни,но да са от сърце

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Винаги ми е било неудобно да приемам подаръци от гаджета.. Винаги! Просто направо откачам.. Едва ли би ми станало тъпо ако не ми подарят нещо, но яко тъпо ще ми стане ако подаря на някой блуза и той не я облече..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    in ur dreams
    Спомням си когато му се бях нацупила на моя, щото ми беше взел една маркова блузка която си харесах . Не че жестът не беше мил, просто не беше нужно да харчи толкова много пари, и после се почувставах адски гадно, че му се разсърдих малко . После ме заплаши, че ще ми купува всичко което си харесам и аз го халосах с чантата . Че така де, не са нужни кой знае какви подараци важното е да са от сърце . Мисълта ми беше, че някои хора просто не се сещат, а има и хора които не обичат да им се правят подаръци

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    пффф стига вече де любовта не признава подаръци то жестове да,но си мисля,че прекалено многото подаръци разглезват и момичето започва да си мисли,че така е редно, не че не ми е подарявал,но 100 пъти предпочитам да си гушкам него отколкото мечката,която ми подари

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Аз съм само за дребни неща,но не и телефони,коли и т.н.Аз нещо толкова скъпо никога не бих приела.Той така моя ми предложи да ми подари/ама как / прозвуча като му разправях,че си търся нов телефон,но аз категорично му отказах.Мен като ми трябва мога да си купя и сама,а и аз от него подаръци не искам.Той си е прекъснал образованието,за да работи,та за подаръци за мен пари ще дава

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Приятелят ми работи, но има сметки, които плаща. Пределно ми е ясно, че си има разходи-за такси, за учебници........Не мога да изисквам да ми купи телефон, кола, компютър или нещо по-голямо. до сега като стойност най-скъпо е mp3-прейъра, който ми е купил, а като знам че за тези пари работи 10 дена ми стана хем мило, хем гузно.......
    Той и снощи даже по сходен повод ми каза, че ако може ще ми подари и диаманти, но просто не може...........аз го разбирам и не изисквам. В крайна сметка това са материални неща-не са те важните. важното е да се обичаме и разбираме...........телефонът остарява, колата се поврежда, но отношението, чувствата и разбирателството остават. И не помня кога какво ми е подарил. Помн само какво съм изпитала в този момент

Норамлно е ,че си се издразнила всяко момиче на твое място би постъпило така!Може би приятеля ти е по-странна личност и не е толкова романтично настроен !Той сигурно има силни чувства към теб и според него не подаряването на някакви вещи е важно.
    Аз също обичам да ми подаряват подаръци,но последния път се замислих дали пък човека ,който ще държи на мен истински не е ПОДАРЪКА а не телефон или блузка или там каквото и да е друго нещо :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Бебето ми е подарявал мн работи(предимно маркови парфюми)...
    Ще използвам случая да кажа,че вчера на обяд се скарахме.Докато тои беше на тренировка аз си бях в нас.. после като отидохме в тях тои ми метна на леглото една чантичка и ми вика "това е за тебе"...аз се нервирах и я сложих на нощното скафче(дори не погледнах какво е).Когато се прибрах в нас и си легнах нашия ми написа смс "мн ми стана готино като видях,че не си си взела това което ти купих" а аз му написах "ми да бебо и на мен ми стана приятно като ми го подхвърли.." И пак аз излезнах виновна..
    Нз..чувствам се супер неудобно като ми подари нещо..казала съм му,че тои ми е наи-големия подарък и че неискам нищо от него освен да не ме лъже...ма кои те слуша..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    София

Re: Не съм матерялистка но се подразних :(

Цитирай Първоначално написано от crazyyybaby
    ходя с приятеля си от 8 месеца.. подаръци не си подаряваме особено.. дори той не си е обличал блузата която му подарих за рдто му преди 2 месеца , но няма значение .. днес една силно казана приятелка доиде в даскалото умираща от кеф че неиния и е купил телефон ... стана ми гадно , и се подразних доста ... нз защо и как никога не са ме интересували подараци ... нормално ли е? попринцип моят приятел си работи хубава работа и ако е искал е щял да ми купува но не го е правил ... и сега мн се замислям над тези въпроси ..той неговите пари си ги харчи за него предимно за глупости... според вас трябва ли да се глези жената ? вие как сте в тези отношения
    От това, което прочетох става ясно като бял ден, че си тотална материалистка. Щом обръщаш внимание на подобни неща, няма как да каже човек, че не си. И какво като на момичето са и купили хубав телефон? Трябва ли ти да се месиш в чуждите работи? Кой и го е купил и защо си е тяхна работа. Ако не ти харесва факта, че на нея приятеля и е купил, а твоя не, си събери пари и си купи сама!
    N2O

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си