.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    да ве с джибни 2 лева на ден ще събера за телефон... сигурно .. а и казах че не искам телефони и маркови дрехи а символични подаръчета ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от crazyyybaby
    да ве с джибни 2 лева на ден ще събера за телефон... сигурно .. а и казах че не искам телефони и маркови дрехи а символични подаръчета ..
    Мила, аз имах 10 лв джобни седмично. Стипандията ми превеждат по дебитна карта и не я бутам. за 1 учебна година успях да спестя пари за: подарък за коледа на гаджето, подарък за рождения му ден, подарък за сватбата на 1 приятелка, подарък-златна висулка за балът на друга...........да не говорим, че пари за бижута, грим и козметика никой не ми дава и пак си вземам от тях. Прецени дали тези неща не струват колкото 1 телефон?
    Иначе си права, че трябва да има дребни жестове, но просто някои мъже са недосетливи. Купят ти 1 роза за 8-ми март и си мислят, че са свършили нещо. А то това е така дежурно и тъпо..............
    Да ти купува подаръци и да ти ги захвърля като потребителката няколко поста нагоре, ли искаш? Като не му идва отвътре, няма да го направи. Аз не карам мъжа ми да прави неща, които не му идват отвътре!

Повече от фен
    Ами жената трябва да се глези да, но държиш ли да получиш някаква вещ, за да си сигурна в него.Не мисля, че ти трябват скъпи подаръци. Когато обичаш един човек не ти пука с какви материални стойности разполага, а и някои мъже е обичат да подаряват.Но какво толкова, той е с теб обичате се, нужна ли ти е някаква вещ за доказателство.Според мен си се подразнила, че приятелкатат ти има нещо толкова скупо от нейния приятел, е голяма работа, замисли се дали те се обичат толкова колкото вас.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Пловдив
    С приятеля ми сме от 7 месеца заедно. До сега подаръци не е имало с повод и без повод. Любовта не се изразява с материялни неща. Не завиждай..едни са с по-големи възможности от други . Аз лично винаги съм била против подаръците!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Той си печели парите,ще ги харчи эа каквото си иска.Не си била материалистка..хахахаха не само,че си материалистка,ами си и элбна
    Това по-скоро е завист.
    Не е нужно да ме поправяш.
    Само изразявам мнението си,а това право никой не може да ми го забрани!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Казваш, че не си подарявате толкова много подаръци...Тогава какъв е проблема?Аз бих се подразнила най-вероятно, ако нито веднъж не е направил някакъв жест, дори и цвете, но така - не.На мен ще ми стане по-тъпо, ако не облече блузата, която съм му подарила - най-вероятно не му харесва.
    То за тва се взимат дрехи, които той ЩЕ носи... а не нещо, което на нас ни е харесало...
    И има разлика между жест и подарък.
    Да ме заведе на някое тихо и спокойно място, на което ще сме само двамата и не сме били там до сега - да, определено...
    Сърчица, шоколадови бонбони, картички със стихчета - не, благодаря... само за специални случаи... единствено изключение правят цветята, и то нещо по-скромно... а не букет от 37584752 рози оформени в сърце...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Под масата
    Ами аз лично не правя много подаръци на приятелката си. Не защото ми свиди или нещо такова,ами просто се страхувам,че тя може да си помисли,че с това само се опитвам да я задържа и че се мъча да се направя на гъзар или нещо такова
    dance

Abe vij sega podarucite za edno momche moje da imat mnogo znacheniq. Nqkoi momcheta kupuvat podaruci na priqtelkite si za da moje da gi zadurjat pri tqh zashtoto znaqt che s telefon ili kakvoto i da bilo nai-lesno shte im zavurtqt glavata i che posle tiq momichenca shte im tichat po svirkata . Drugi momcheta pyk kupuvat podaruci na priqtelkite si zashtoto mogat da si go pozvolqt a pyk moje bi i tq go pravi taiche moje da e neshto koeto da i pravqt poprincip. A ostanalata chast ot momchetata kupuvat podaruci na priqtelkite si ot liubov. Vqrvam che ti iskash i tvoqt priqtel da ti kupi malko podaruche ot liubov kym teb .... e da ama mila edna vryzka ne moje da prerasne v tolkova silna liubov za 8 meseca. Ne mojesh ti da go nakarash da ti podari neshto a pyk i na teb nqma da ti e priqtno , izchakai i shte vidish che nqkoi den shte te iznenada i togava shte si mnogo po-shtastliva. Lichno moqt priqtel mi e podarqval dosta neshtica ot malki drankulki do bijuta i drugi. Da kupuval mi e i drehi no opredeleno sym mu dokazala che tova mnogo malko me interesuva. A i vseki pyt kato mi e kupuval sym gledala da budat na minimalna cena vupreki che toi mi e kazval da si haresam oshte . Takache spored men edna momiche trqbva da si zasluji podarucite po nqkakav nachin to bilo ili s liubov ili pyk s durjanie ili s kakvoto i da bilo.

Супер фен
    Купи му ти нещо и ако той ти купи нещо излиза че просто не е знаел дали си съгласна с такива работи, а ако не ти купи-явно той така разбира нещата

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Винаги ми е било неудобно да приемам подаръци от гаджета.. Винаги! Просто направо откачам.. Едва ли би ми станало тъпо ако не ми подарят нещо, но яко тъпо ще ми стане ако подаря на някой блуза и той не я облече..
    +++

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Да, прави ми подаръци, но не това е важното. Бижутата, телефони, коли и т.н. мога и сама да си ги купя. Много по-скъпи са ми малките жестове. Една роза ми е напълно достатъчна и наистина ми показва, че ме обича. Предпочитам да не ми купува скъпи неща, но да се обичаме, а не да ме отрупва с подаръци, но чувствата да са изчезнали.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    nqkade tam
    Ако на жената се дава много става лигла,ако се дава малко става курва.....баланса е някаде там
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Може и да има нотка завист , защото и ти самта искаш някакъв макар и дребен жест на такова вниамние от страна на твоя рпяител.. Напримен мен много повече би ме впечатлило нещо то малко , но то сърце и изибрано с мнгоо желание за разлика например от нещо скъпо , но някак си не на място купено...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Да, прави ми подаръци, но не това е важното. Бижутата, телефони, коли и т.н. мога и сама да си ги купя. Много по-скъпи са ми малките жестове. Една роза ми е напълно достатъчна и наистина ми показва, че ме обича. Предпочитам да не ми купува скъпи неща, но да се обичаме, а не да ме отрупва с подаръци, но чувствата да са изчезнали.
    Е, ама има много момичета(че и жени вече), които като мен не могат да си позволят да си купуват телефони последен модел, коли, маркови дрехи и прочие. даже сега семейството ми е в доста сериозна финансова криза и сме се разбрали без подаръци за празниците.......та, когато нещо такова ти липсва, си го търсиш по други начини. не, че са ме оставили гола и боса, но нямат възможност да ми купят кола например или пък да се изнеса да живея в наше жилище. майка ми има друг апартамент, но го дели със сестра си............та в такива ситуации момичето много повече се блазни и много повече изисква големите подаръци. Нормално е-човешкото око е лакомо и винаги иска още и още. А като гледаш приятелката си със собствен автомобил, лап-топ на училище и телефот от 2 бона ти става кофти. за това много момичета възприемат гаджето като дойна крава, която ще им носи облаги. И да има нотка завист. 1 моя бивша съученичка заживя с 1 момче, роди му дете, а той за рождения й ден й е купил кола. Всичко като приказка, ама въпросният господин я е пребивал системно..............Докато не разбрах това и аз завиждах, и аз исках приятеля ми да ме отведе да живеем в чужбина и да ми купи кола. Ама пък по-добре ли е да ме бие? в крайна сметка не можем да имаме всичко и е по-важно да имамеистински ценните неща-любов, прияелство, разбиране уважние, отколкото кола и маркови ботушки!

Да, на нея утре може да й подари чанта за 1 000 лв. например, и ти ще поискаш, нали?

Град
    София
    Гадно е... Ама може той да не е човек, който смята подаръците за нещо повече от губене на пари.. Може би, предпочита малките жестове.. А ако не е така... Сигурно, не те обича...
    И мен любоФта ми не ми е подарявал нищо.. Ама кво да се прави... Той никога не би се сетил.. Нали не ме обича...
    Вие на хероин ли сте бе?

Ако не си се съобразила с него при избора на подаръка, може да не го харесва. Затова трябва да се мисли - колкото и да иска да ти направи кеф, не може да я обелече, ако не му харесва.

Не знам за върроса с парите, но ако нямаш празник, той може би не смята за нужно да ти купи подарък. А пък ако си изразила пред него идеята си за материализма, може направо да е решил, че не искаш никакви подаръци по никакви поводи.

Не, жената не трябва да се глези. Жената е човек, не е хамстер, за когото да трябва друг да се грижи.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мен моя ме заведе на фризюр и ми направиха прическата която той поиска!!Това е вид подарак Всеки човек различно!!
    http://punkd.info/vote.php?id=922 Влез и се забавлявай!!!!

Mi az hodih s edno mom4e okolo 3 meseca. I edin put, razbira6 li prebiram se i ko da vidq nekfa golqma opakovana kutiq na sar4ica pred vratata. Nqma karti4ka ni6to. I vlizam az u doma i q otvarqm. Pod kutiqta opakovka, pred neq dr opakovka, pod neq dr ... i t.n i t.n. I smqtai sigurno 30 opakovki sam mahnala i si vikam koi sega se e***a s mene tuka ... i nakraq ve4e gledam nekaf disk. Nqma nadpis ni6to ... i slagam go az nali na kompa i gledam klip4e. I samo nekaf moq go naprail az i toi samo. Nekfi sarca razni ... abe napravo super qko. Edno mn gotino mi stana ... V smisal podarqval mi e i razni skupi podaraci (e ne ba6 GSM-i ili razni), no srebro takiva, no ot tva po hubav podaruk sam nqmala.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Град
    MaIna CiTy :]
    мм мога само да ти кажа 4е мом4ето не е хи4 задължено да ти копува подаръци.достатъ4но е някакъф малък подарък за рд-то и тфа е. сам си искарва парите сам ще си ги хар4и за кфото си иска.не е задължен да ти копува телефони,коли и т.н
    ~No MaTteR wHaT peOplE sAY[!] I'm GoNnA dO iT in mY wAy[!]~I`m StrOnG EnOuGh In ThE LIfe I KnOw I caN sUrVie[!]~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си