.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Лусион за тен...

iskam da vi pitam dali sq kato se iskapq ako si sloja edin losion za ten sled tva i mi potamnee kojata.. dali na sledvashtoto kapane utre she se otmie.. ??
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

МИличка той няма да се отмие целия,но със сигурност ще станеш оранжева.От личен опит го казвам

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    зависи от нанасянето дали ще станеш оранжева.. зависи и от количеството, което слагаш.. трябва някой да ти помогне ако не искаш да станеш на раета
    иначе в банята ще го отмиеш с кисийката като се търкаш там за КИРРРРРРР и ще го махнеш ахахъахъхауахх

Re: Лусион за тен...

Цитирай Първоначално написано от Sexitooo{}
    iskam da vi pitam dali sq kato se iskapq ako si sloja edin losion za ten sled tva i mi potamnee kojata.. dali na sledvashtoto kapane utre she se otmie.. ??
    Като не си сигурна в това,не бързай.Все пак това си е твоята кожа,и внимавай.Най-добрят начин за тен е солариума-5 пъти месечно.За 1 2 месеца ефекта е неизбежен.

Супер фен Аватара на oTPoBHa

Цитирай Първоначално написано от BoЯе
    Като не си сигурна в това,не бързай.Все пак това си е твоята кожа,и внимавай.Най-добрят начин за тен е солариума-5 пъти месечно.За 1 2 месеца ефекта е неизбежен.
    така е ставаш сив

Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от BoЯе
    така е ставаш сив
    Ми да - Бронзов Тен

Мега фен Аватара на Blab
    лОсион

тия кремове за тен за боклуци

Цитирай Първоначално написано от elichkaaa
    тия кремове за тен за боклуци
    podkrepqm..izobshto ne sum dovolna..a sum polzvala vsqkakvi..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си