- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не знам какво да правя ...
Приятелят ми си мисли,че не съм девствена и доста открито ми говори за сексуалните си преживявания и ме разпитва за моите.Проблема е,че не съм правила секс и много се чудя дали да му кажа и каква ще е реакцията му...ако някой е попадал в подобна ситуация-моля за съвет![]()
аз пък съм спал винаги с девствени. чуството е страхотно. не се притеснявай за глупости!! по яко е да си девствен![]()
$uperman
просто малко се притеснявам.....да не ме помисли за някоя задръстена.Това,че не съм правила секс никога не ме е притеснявало не знам защо сега е така
Леле , че кой не иска дефствена прятелка недокосната от бога още аз много им се кефя на дефствените аз съм имал 3 дефствени приятелки много сладко е вече не са де :P
съгласна съм с vodka_f
спокойно,кажи му!
съгласна съм с vodka_f
спокойно,кажи му!
Мм добре защо да съм мръсник сега съм си с приятелката 9 месеца почти ебати мръсника дето съмПървоначално написано от vodka_f
![]()
Радвам се,че мислите така,но искам да уточня,че съм на 18 и повечето ми познати вече не са девствени ...
Ммм аз мога така да овартя нещата че ена мацка си мисли че см луд по нея ама не искам не съм такъв човек.
Аз мога да ти бъда 1-вияПървоначално написано от vodka_f
![]()
И на мен не ми пука-даже се радвам,обаче има доста хора които смятат,че на 18 не е нормално да не е правил човек секс...Не че е толкова важно чуждото мнение ама все пак ..
Да бе... И тия хора щото нали са мноО умни и за големите работи се имат, говорят, че ако не си спала с 198723056 момчета, докато станеш на 18, си задръстена - на теб това как ти звучи?
Я не се впрягай... Супер си е даже, че си на 18, поне ще знаеш какво правиш, за разлика от много други пикли, които после задават тъпи въпроси.
Повечето ти приятелки са го направили, значи са решили, че моментът за тях е дошъл по-рано от теб. Но ти не си нито една от тези свои приятелки - при теб нещата са строго индивидуални, както при всеки друг човек, така че не се опитвай да се набуташ в някакви стереотипи - просто няма нужда![]()
When I love, I love.
ми да..к`во от тва че си на 18...аз го направих за пръв път точно на 19-тия си рожден ден... и приятеля ми не реагира никак зле..даже каза че е сладко и че имам акъл в главата щом съм се "опазила"толкова време...така че не се притеснявайллама хич даже не е за притеснение..даже трябва да си горда от факта![]()
мерси на всички![]()