.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Не знам какво да правя ...

Приятелят ми си мисли,че не съм девствена и доста открито ми говори за сексуалните си преживявания и ме разпитва за моите.Проблема е,че не съм правила секс и много се чудя дали да му кажа и каква ще е реакцията му...ако някой е попадал в подобна ситуация-моля за съвет

Град
    София
    аз пък съм спал винаги с девствени. чуството е страхотно. не се притеснявай за глупости!! по яко е да си девствен
    $uperman

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    да аз само,че после много се чудих за какво не му бях казала бе казваш си направо,че не си го правила,че изчакваш момента и човека и кво толкова има , човека после ще има правото да си мисли,че е бил излъган

просто малко се притеснявам.....да не ме помисли за някоя задръстена.Това,че не съм правила секс никога не ме е притеснявало не знам защо сега е така

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от ~ChocoLaTe~F~
    просто малко се притеснявам.....да не ме помисли за някоя задръстена.Това,че не съм правила секс никога не ме е притеснявало не знам защо сега е така
    спокойно едва ли няма за какво да те мисли,че си задръстена,а и да не ти пука нали те харесва не е тръгнал с теб заради сексуания ти опит ще му стане приятно не се съмнявай ( ти ся кво се панираш-паниката само на пазара яяя )

Леле , че кой не иска дефствена прятелка недокосната от бога още аз много им се кефя на дефствените аз съм имал 3 дефствени приятелки много сладко е вече не са де :P
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    Плевен
    съгласна съм с vodka_f спокойно,кажи му!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Леле , че кой не иска дефствена прятелка недокосната от бога още аз много им се кефя на дефствените аз съм имал 3 дефствени приятелки много сладко е вече не са де :P
    мръсник

Град
    Плевен
    съгласна съм с vodka_f спокойно,кажи му!

Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    мръсник
    Мм добре защо да съм мръсник сега съм си с приятелката 9 месеца почти ебати мръсника дето съм

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    мръсник
    Мм добре защо да съм мръсник сега съм си с приятелката 9 месеца почти ебати мръсника дето съм
    мхм аз на майтап не съм искала да те обидя пък и ми е ясно,че едва ли си мръсник щом са се навили да спят с тебе се пак

Град
    Sofia
    Spored men ne mu kazvai che si detstvena che shte se vuzgordee che ti e purviat a tova che toi govori ne znachi che e taka
    Mnogo xubavo e che si detstvena ne burzai da se otvariash ei taka!

Радвам се,че мислите така,но искам да уточня,че съм на 18 и повечето ми познати вече не са девствени ...

Ммм аз мога така да овартя нещата че ена мацка си мисли че см луд по нея ама не искам не съм такъв човек.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Радвам се,че мислите така,но искам да уточня,че съм на 18 и повечето ми познати вече не са девствени ...
    добре и кво от тва и аз съм на 18 и съм девствена и хич не не ми дреме нито за мнение нито за каквото ида е ти с тва уточнение какво искаш да кажеш

добре и кво от тва и аз съм на 18 и съм девствена и хич не не ми дреме нито за мнение нито за каквото ида е ти с тва уточнение какво искаш да кажеш
    Аз мога да ти бъда 1-вия

И на мен не ми пука-даже се радвам,обаче има доста хора които смятат,че на 18 не е нормално да не е правил човек секс...Не че е толкова важно чуждото мнение ама все пак ..

Град
    Inside the temple
    Да бе... И тия хора щото нали са мноО умни и за големите работи се имат, говорят, че ако не си спала с 198723056 момчета, докато станеш на 18, си задръстена - на теб това как ти звучи?
    Я не се впрягай... Супер си е даже, че си на 18, поне ще знаеш какво правиш, за разлика от много други пикли, които после задават тъпи въпроси.
    Повечето ти приятелки са го направили, значи са решили, че моментът за тях е дошъл по-рано от теб. Но ти не си нито една от тези свои приятелки - при теб нещата са строго индивидуални, както при всеки друг човек, така че не се опитвай да се набуташ в някакви стереотипи - просто няма нужда
    When I love, I love.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Аз мога да ти бъда 1-вия [/quote]
    еми .....ако ти нямаше приятелка...ако аз нямах приятел можече и да се уговорим .....,но ти намекна,че си сериозен човек не аз :P

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    И на мен не ми пука-даже се радвам,обаче има доста хора които смятат,че на 18 не е нормално да не е правил човек секс...Не че е толкова важно чуждото мнение ама все пак ..
    Ти май не мислиш много като за 18 годишна я се стегни кой определя кое е нормално или не ЕдинсТвено САМАТА ТИ за себе си

Град
    Плевен
    ми да..к`во от тва че си на 18...аз го направих за пръв път точно на 19-тия си рожден ден... и приятеля ми не реагира никак зле..даже каза че е сладко и че имам акъл в главата щом съм се "опазила"толкова време...така че не се притеснявайллама хич даже не е за притеснение..даже трябва да си горда от факта

мерси на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си