- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свестни момчета:)
Има свестни, просто наистина са малко...
Момче съм на 18 години и се имам за такъв.
Просто не съм се поддал да стана като всички боклуци, които са егоисти и не им пука за никой друг освен за самите себе си и дори не знаят какво правят на тоя свят... явно има някаква тенденция всеки да пропада и да се прави на много интересен понеже и при момичетата не е много по-различно положението и нали да им се харесат...
Много малко са хората които приемата на сериозно нещата и наистина се замислят дали с постъпките си не нараняват човека до себе си...
Има, но нали знаеш, че за да искаш, трябва да даваш ?![]()
Благодаря ви,много:P
Emi kolkoto i da ne vi se vqrva as poznavam edin takuv i ne slu4aino mn si go obi4kam.. normalen, dobur..su6to e romanti4en.. i t.n.![]()
Ами според мен всички жени са мазохисти. Харесват такива мъже което се правят на недостъпни и се държат гадно със тях. Жените избират мъже, които си приличат, а после се учудват, че те всички са еднакви.Така че изчакай малко може и да си намериш свястен апък може би не
Трудно се намират,но това не значи,че ги нямаАз също познавам 2ма такива приятели супер добри по характери,мн точни...Пожелавам ти и ти да си намериш такъв.който да те обича
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
По мое мнение не всички са еднакви..Има такива които обичат,но си изразяват любовтта по свои собствен начин,други пък за да не накърнят мъжкото си достоинство си крият чувствата до последно...Кофти,ама факт.За изневярата..това е често явление на момчетата-но има и пичове които си държат на приятелките си.Първоначално написано от slun4ice_90
А относно романтиката и милото държане...помня миналата година на 8ми март бях с 4 момичета от моя клас и пушехме извън училището- по едно време спря една кола и оттам излезна момче с букет от червени рози в ръката си.Застана пред вратите на гимназията и се обади на приятелката си.Когато момичето излезна и и видях изражението на лицето...честно да си призная и завидях малко,щях да се разплача от кеф..Качиха се в колата и отпрашиха на някъде...А бившия..даже не знаеше коя дата бяхме..
Всеки с кусуртите си..те се бият в гърдите колко са оправили и колко са силни,ние се правиме на бизнес-дами като се дуеме и гледаме с инат да постигаме всичко и така..![]()
![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Защото просто свестни момчета няма...
Но пък за сметка на това има свестни мъже (:
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
НЕ всички са устроени така!Първоначално написано от milo moe
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Ееееее споко де, за всеки влак си има пътници, всички го знаете т'ва. Недей да търсиш, любовта сама ще си дойде, ако много се буташ да си имаш гадже - накрая оставаш безПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Както се казваше в един театър.. "Преброй облаците..за всичко си има време".![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Оу повярвай че има .. но за жалост попадат на неподходящи момичетаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Свестни момчета има-"мили и романтични" обаче там е проблема,че или вече са били открити,или пък не можеш просто да ги откриеш,защото повечето такива момчета са и срамежливи.Кофти но факт(ако някой не е съгласен,това е мое лично мнение,не се опитвам да го налагам,а просто го споделям).Моят съвет е продължавай да търсиш,може и да намериш...кой знае.
Всъшност има такива момчета но са 1 на хиляда.Мога да кажа ч съм едно от тях но на мен проблема е че неме харесват(като външност),инче вътрешно съм много добър човек.И съм съгласен с по горното мнение,например мене ме е срам да споделя на някой че съм си падам по романтиката или нещо подобно.