.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Имам въпрос....

Zna4i s pr-kata mi sme zaedno ot godina i 2 meseca no ima 1 problem.na neq seksa zapo4na da i omruzva a na men ne.probvaxme s razli4ni mesta za seks, razli4ni pozi no efekta e nikaf....daite nekaf savet mersi predvaritelno :Pp
    Go Big Or Go Home !!!

е sorry брато
    бих те посъветвал но не даваш достатъчно информация
    ако искаш ми пиши ЛС
    иначе - просто си направи сметката дали я задоволяваш достатъчно - ако да, нека ти парви свирки тогава \/
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Град
    Sofia
    Пич за първи път чувам,че мацка не иска секс е зависи от годинките и!

probvai s pove4e flirtyvane predi sexa

vie ste ot dosta vreme zaedno i e normalno da si omraznete do nqkva stepen , a momi4etata ot vsi4ko nai obi4at flirta taka4e nakari q da se 4ystva taka kakto se e4ystvala v na4aloto na vraskata vi

Град
    Пловдив
    Бъди инпулсивен...изненадай я някък ... направи така че тръпката да се върне

napravi i iznenada romanti4na ve4erq sve6ti ne6to razli4no ne prevry6tai seksa v zadyljenie za edna jena a vseki pyt v specialen moment uspeh

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Накарай я да ревнува, но не прекалявай. Ако още я привличаш ще се опита да се докаже пред теб, като по-добра от всяка друга.

Град
    София
    Абе моят съвет е да я оставиш да си почине малко от тоя секс. Обърни повече внимание на по-обикновените неща,които в дадени моменти са много по-нужни-милувки,целувки,гали я,обграждай я с внимание /но не се натрапвай,нали не искаме да я задушаваш/.
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от DaniFilth
    ... ne prevry6tai seksa v zadyljenie za edna jena a vseki pyt v specialen moment uspeh
    +1
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

pi4aga ili ti ne q zadovolqva6 i ne si i interesen ili ne6to se e pobarkala.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си