- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изпуснах ли си шанса? Що за човек съм?
Здравеите искам да споделя проблема си и моля кажете ми какво да правя от няколко месеца с една съоченичка сме много близки но от скоро започна да ме прегръща и дори ме целуна 1 път (макар и по бузата), но всичко лошо стана в последните 2 дена когато на един фестивал се позближихме още повече но на следващия ден тя седеше постоянно с един мои съоченик не знаех какво да кажа а имах ли изобщо право да кажа? не нямах затова си мълчах незнаех какво да и кажа дори и започна да ми става много гадно толкова гадно че в послените ни 3 часа буквално игнорирах всички. Не говорех на никои и в последния час седнахме с това момче макар че то си има приятелка аз нищо не му казах с него сме мн добри приятели така или иначе макар че тои обича да се прави базици с момичетата и в този момент като седях тя доиде при мен и ме помоли да седна до нея за да легне в мен пита ме защо съм и сърдит аз и казах че не се сърдя на нея и и казах да си седне на мястото бях малко груб но бях се ядносал без право и маи тя ми се расърди. На следващия ден тя имаше рожден ден а аз и бях обещал подарак но така и не и донесох и цял ден тя дори не ме погледна сега просто се чудя какво направих нз дали пак ще ме погледне дори кажете ми какво да правя моля ви мн я харесвам а дали и тя нз? а ако питам някои неина приятелка дали ще ознам нещо за нея?![]()
![]()
![]()