.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Каква може да е причината?

Edno neshto me tormozi zashto kogato pravim seks s priqtelq mi ne moga nikoga da stigna do orgazym tova naistina me trevoji hubavo mi e sys nego no vypreki tova .. dali problemyt e v men??

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Az sy6to ne sym imala s partnior orgazym ,samo sami4ka...taka 4e spoko ne si edinstvena

Причините могат да бъдат мн. Зависи и от възрастта ти.Мен ми трябваше страшно мн време, за да го изпитам.

na 17 sym i mislq 4e bi trqbvalo da moga no ne e taka

На мен ми препоръчаха сексолог и някакви хапчета За сега ефект няма !Всичко било на психологическа основа.Но немога да разбера все още как може да се оправи психиката ми чрез хапчета ...

Голям фен
    Град
    Имам :)
    За да получиш оргазъм най-вероятно ти е необходима по-дълга любовна игра. Необходимо е и ти и партньора ти да имате по-голям опит и да знаете на кого какво се харесва и да знаете как да му го доставите. Удоволствието до голяма степен зависи от нагласата и доверието в другия. Само с ръчкане понякога не става. Тук таме пръстче, там езиче...

Град
    Sofia
    Za koi orgasum govorish Na klitora ili Vaginalen s prosluvutata G tochka ako e za purviat pomoli go dokato pravite sex da te gali tam i da te turka lekichko ako e za vtoria spokoino po goliamata chast ot genite ne sa go poluchavali

И аз не получавам...какво да се прави просто ен се отпускам достатъчно

Град
    Пловдив
    1.Мислите ти в главата по време на секс
    2.Нагласата за секс
    3.Предразполагането
    4.Външни фактори (стрес)
    5.Привличане между партньорите
    ....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Малко жени не са така

Град
    Палма де Майорка
    Аз като пийна 1-2 чашки, и като се отпусна напълно, и ако не бързаме, се получава, но иначе...няма как да стане...

Град
    Плевен
    hm....i az ne sum polu4avala... no smqtam 4e e zaradi tova 4e postoqnno mislq za nqkvi ne6ta i glavata mi e pulna s gluposti... ne moga da se otpusna napulno i da se otdam samo na momenta...
    prosto ne stava..
    nz za6to taka.. mu4a se da ne mislq za drugo.. no samo za kratko se polu4ava...
    a pri4inata suvsem ne e v priqtelq mi..za6toto toi adski mnogo me vuzbujda..i nqma ne6ta koito da pravi ne kakto trqbva..
    taka 4e pri4inata e v men..
    toi su6to se pritesnqva za tova 4e ne moga da svur6a..misli 4e e ne6to zaradi nego..
    no ne e !! pri4inata e v glavata mi...

Цитирай Първоначално написано от hiro
    Za koi orgasum govorish Na klitora ili Vaginalen s prosluvutata G tochka ako e za purviat pomoli go dokato pravite sex da te gali tam i da te turka lekichko ako e za vtoria spokoino po goliamata chast ot genite ne sa go poluchavali
    Той е само един,независимо дали се стимолира клитора или вагината!!!

Цитирай Първоначално написано от zara87
    Аз като пийна 1-2 чашки, и като се отпусна напълно, и ако не бързаме, се получава, но иначе...няма как да стане...
    При мен никак не се получава,независимо дали съм пийнала или не

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Цитирай Първоначално написано от hiro
    Той е само един,независимо дали се стимолира клитора или вагината!!!
    Naprotiv Ima golqma razlika Qvno ne si gi izpitvala i dvata

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na nqkoi jeni im trqbvat godini sexualen jivot za da stignat do orgazym...

Град
    Bulgariq
    Ami zavisi ako tova vi e ot parvite pyti normalno,no sled o6te nqkolko pyti 6te e razli4no.I naistina e mnogo vajno da si psihi4eski nastroena.
    Ne kazvai "Ne" na tova koeto nai mnogo ti se iska!

kato pro4etoh tova se u4udih ot 15 6 ne ste polu4avali orgazam

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    За да получиш максимално удоволствие по време на секс е необходима не само любовна игра, а твоето психическо отпускане. По време на акта не мисли за странични неща, а за самия акт. Научи се да познаваш собственото си тяло, за да знаеш кое може да те доведе до върховата точка. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си