- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква може да е причината?
Edno neshto me tormozi zashto kogato pravim seks s priqtelq mi ne moga nikoga da stigna do orgazym tova naistina me trevoji hubavo mi e sys nego no vypreki tova ..dali problemyt e v men??
![]()
Az sy6to ne sym imala s partnior orgazym ,samo sami4ka...taka 4e spoko ne si edinstvena![]()
Причините могат да бъдат мн. Зависи и от възрастта ти.Мен ми трябваше страшно мн време, за да го изпитам.
na 17 sym i mislq 4e bi trqbvalo da moga no ne e taka![]()
За да получиш оргазъм най-вероятно ти е необходима по-дълга любовна игра. Необходимо е и ти и партньора ти да имате по-голям опит и да знаете на кого какво се харесва и да знаете как да му го доставите. Удоволствието до голяма степен зависи от нагласата и доверието в другия. Само с ръчкане понякога не става. Тук таме пръстче, там езиче...![]()
И аз не получавам...какво да се прави просто ен се отпускам достатъчно![]()
1.Мислите ти в главата по време на секс
2.Нагласата за секс
3.Предразполагането
4.Външни фактори (стрес)
5.Привличане между партньорите
....
Аз като пийна 1-2 чашки, и като се отпусна напълно, и ако не бързаме, се получава, но иначе...няма как да стане...
hm....i az ne sum polu4avala...no smqtam 4e e zaradi tova 4e postoqnno mislq za nqkvi ne6ta i glavata mi e pulna s gluposti... ne moga da se otpusna napulno i da se otdam samo na momenta...
prosto ne stava..![]()
nz za6to taka.. mu4a se da ne mislq za drugo.. no samo za kratko se polu4ava...
a pri4inata suvsem ne e v priqtelq mi..za6toto toi adski mnogo me vuzbujda..i nqma ne6ta koito da pravi ne kakto trqbva..
taka 4e pri4inata e v men..
toi su6to se pritesnqva za tova 4e ne moga da svur6a..misli 4e e ne6to zaradi nego..
no ne e !! pri4inata e v glavata mi...![]()
NaprotivПървоначално написано от Diva4e
Ima golqma razlika
Qvno ne si gi izpitvala i dvata
![]()
Na nqkoi jeni im trqbvat godini sexualen jivot za da stignat do orgazym...
Ami zavisi ako tova vi e ot parvite pyti normalno,no sled o6te nqkolko pyti 6te e razli4no.I naistina e mnogo vajno da si psihi4eski nastroena.
Ne kazvai "Ne" na tova koeto nai mnogo ti se iska!
kato pro4etoh tova se u4udih ot 15 6 ne ste polu4avali orgazam![]()
![]()
За да получиш максимално удоволствие по време на секс е необходима не само любовна игра, а твоето психическо отпускане. По време на акта не мисли за странични неща, а за самия акт. Научи се да познаваш собственото си тяло, за да знаеш кое може да те доведе до върховата точка. Успех!![]()