.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: У дома...

Град
    Gorna orahyvitza

У дома...

pff mn sa nervq na4i i iskah da kaja na nqkoi...ba6ta mi iska se da iam hubavi otcenki i da s1m perfekten...poslednite mi 6-7 otccenki sa 6 se apak sq iam 3 po BEL 6tot ta s1m slab i toi mi zabrani da hoda na disco...ako vii ste bili v takos polojenie kajete ;]
    маса се прави на маса с месо

Град
    Sofia
    Nikoga nikoi ne e mogel da mi zabrani

Бащати ти е забранил да ходиш на дискотеки сигурно, защото си мисли, че те водят до слабите ти оценки (по бел) , а това може да не е така защото както казваш сам този предмет ти е труден Затова те съветвам да обесниш това на ваще и да се опиташ успеха в училище да е добър, за да не ти правят проблеми и успехчета

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Obesni mu ,4e toq predmet ti kuca i pravi6 si4ko vyzmojno da si po-dobyr ,no prosto ne vyrvi i mu pokaji ,4e можеш да учиш по другите предмети.

Град
    ...средата на нищото...
    Като за начало можеш да се научиш на правопис, може и доста повече от 3 да имаш по БЕЛ.

Мега фен
    Град
    София
    Еми нормално е баща ти да иска да имаш само шестици и да си перфектен.Всеки родител го иска.Естествено перфеткни хора няма,но повечето родители иэоскват ваксимарното от децата си.До някаква въэраст децата са против това,драэнят се на родителите си и си мислят,че те го правят само эа да ги драэнят,но после идва момент ,в който съэнават ,че не е така и че найстина родителите им са положили усилия,който са си стревали и са били в тяхна полэа.Това е.Радвай се,че имаш баща,който мисли эа теб и бъдещето ти.Вместо да мрънкаш,седни си научи.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Blagodari se 4e ti e zabranil samo tva

Град
    Под масата
    Малеей.. ако имах родители и ако ме наказваха по подобен начин щях да се самоубеся
    dance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си