- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде ще сте на Нова Година?
Темичката е малко стара, ама реших в нея да пиша, та по темата на Нова година ще съм на същото място, къдзето и писах, но за Коледа е възможно утре да замина за една седмица при Абсолют ми, че остана сама за празниците, та ако утре замина за при нея, ако някой иска нещо да й предам, са пише.
И прегръдки и целувки предавам.![]()
Shte sum gore na chereshata![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ще съм вкъщи с мама и татко.
Ще прекарам новата година на компютъра най-вероятно, както всяка друга. И не пия между другото, нищо че съм на 18![]()
просто аз
Иска ми се до 12 да съм у дома, а после да ида някъде с приятели или с гаджето. Но тук възниква проблемът - гаджето ми иска да сме с неговите приятели, аз - с моите. Не знам къде ще отидем накрая, но каквото стане...Дано само си прекараме яко.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
У дома със семейството ми.![]()
Както всяка година ще стоя тъпо в краяНе ще бъда с наще фък
Бъди себе си..
На Нова Година ще съм в една приятелка с много хора и ще бъде мн забавно![]()
![]()
купон до зори
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
u nas
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
С 11 френда у един френд![]()
![]()
На Коледа съм с родата.
А пък на Нова Година, в зависимост от количеството алкохол и цигари, които употребя - може би ще се в София, или пък доста над нея.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?