- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде ще сте на Нова Година?
Може би в селото на един приятел.
![]()
до Нова година има 1 месец бееееееее, нормални ли сте да правите планове...могат да се случат хиляди неща дотогава
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
миии в едно заведение в Пловдив... вече сме резервирали и дали кувертпринципно не обичам такива ранни приготовления, а всичко да става в последния момент за най интересно
ама наистина ако нямаш терен и искаш в заведение тряя по-рано да се запази... много ме учуди, че повечето заведения вече са резервирани и миналата седмица ми казаха, че тряя да реша и да давам куверта щот нямало време
...а бе ще е гадно...най-яко е на нова година да си на домашно с приятели
![]()
Първоначално написано от alice sw
Има има, ама ако искаш вярвай, нашите са си запазили място в едно заведение от август![]()
Аз нямам още никакви планове... Исках да си запиша час за маникюр и прическа, ама вече всичко е заетоПредпочитам да се съберем някъде на домашно, отколкото на дискотека или заведение... И все пак наистина вече трябва да се мисли и за Нова Година.
Още не знам къде, но с кого - знам...
И аз не знам къде, но знам с кого.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
До този момент ... никъде ... и сигурно така ще си бъде![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ili v ka6ti ili naselo s fr ako me iskaT :P
do 1 nqkade s nashte( nz kade oshte) i posle s fr nqkade... no oshte nishto ne e sig
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
незнам... ух ужс![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
No idea. Предполагам, че на село, а ако не там - със семейството.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ами в момента очаквам оферти... До тука единствената възможност е на парти в апартамент из гетата, но предполагам ще има и още предложения (поне така се надявам). Знам само, че където и да съм ще има мощна музика, пиене на корем и страшно много наркотици. Всъщност важното е да съм си с компанията, а къде ще сме не е от голямо значение![]()
^Сега ще парадирате,че можете да си купите хероин за Нова Година ли,мм?
Аз се надявам да празнувам Нова Година,в Странджа,имаме вила на 7 километра от морето,но в планината.
Ще се съберем 4-5 човека и ще си поделим парите за бензин.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Може би в Гърция..ама не е сигурно : )
What you give is what you get!
^^Ебаси кефа![]()
Поне ще има кой да пусне тема за чнг навреме![]()
What you give is what you get!
Хаха остави го да пълни гушите на евреите като си купува дрогата им ;pПървоначално написано от RAWRRR
На евреите,а?![]()
Дрога за средностатистическия човек от средната класа..в България..ми се вижда малко..по-скоро като фукане с привилегия,отколкото изпитване на реално удоволствие от наркотика.
Аз даже не знам дали ще си позволя да се напия на Нова Година,има вариант,който не е краен,а всъщност е доста желан от мен,е да съм вкъщи,с татко и да слушаме рокендролл от 70те.
Dwight D. Eisenhower
Бригадата от Стара Загора поканени ли сме или да дойдем без покана?Първоначално написано от RAWRRR
сигурно в един приятел ,че бая хора ще бъдем де !
Първоначално написано от ScionOfStorm
като сироп за кашлица напримерПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Разбира се,още от сега си представям как ще обикаляме на разходка с лодка по река Ропотамо,ще играете на въглените като нестинарки в село Българи (от там е тръгнал този обичай) ,ще ме слушаме Айс е Фиерс или СкюДрайвър и ще направим шествие по "главната улица",крещим "България над всичко" в село,с преобладаващо турско население. (с.Кости на 4 км от турската граница )Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Мога да ви изчакам да излезете в зимна ваканция,защото нали сте още малки и ходите на училище и да останем там за цяла седмица.
Dwight D. Eisenhower
Хаха,сега май трябва да те поздравя че поне,като си купуваш дрога,не харчиш парите на вашите ..![]()
Dwight D. Eisenhower
Прав си за предразсъдъците и изберателната предубеденост по повод на наркотиците,цигарите и алкохола.
Казах само,че имайки предвид,в каква страна живеем,не е много нормално да работиш,основно за да си купуваш наркотици,след като може да получиш удоволство и по по-евтини начини.
Но както ти каза,твой си е проблема за какво си харчиш парите,аз предпочитам моите да са за книжки за четене и евтин алкохол.
Dwight D. Eisenhower
Най-вероятно в нас с наще![]()
![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Аз мисля да съм на черешата, и да обиколя сички заведения![]()