- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да стaна метълка :?
десен бутон на картинката и след това Block images from еди-си-кой сайтПървоначално написано от TellMeYourName
^^
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
лелйй.. Как мразя да оставам криворазбрана...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
E кво да си криворазбрана? Всеки метъл е сатанист, така ли?Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Аз не съм сатанист ... всъщност .. Аз ИЗОБЩО не съм метъл.. В смисъл.. слушам но не се обличам и гримирвам в черно и т'ка нататък... А и да е така.. Мисля че никой не може да те съди как се обличаш и кво слушаш.. едни от най-добрите ми фр са метъли.. И са много готини хорца и аз много си ги обичкам..Първоначално написано от Mortificatiоn777
И наитина много мразя някой кат каже метълите миришат! Не се къпят и тем подобни... тцтцт... много ограничени мнения.. Чул недочул и айде..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ако се съглася с тва спора може ли да спре ?![]()
Вижте... момичето чака да и се каже как да стане матълка.. Ак онякой знае да и казва ,а не да се спори дали миришат ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ЕДИТ:
Ако се съглася с вас.. въпреки че не искам ... ще спрете ли да спорите? Тук не се пита ква е хигиената им.. а как да стане таква.. Аз казах моето мнение и после 2-3 страници само за тва се мъмреше... ОК.. прави сте..Хайде сега .. Как да стане?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
еми до сега няколко човека й обяснихме..
ама както виждам авторката ЯКО следи темата![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Метъл е човек, който слуша метъл!Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
А не човек, който се облича в черно, ходи с пентаграмки и обърнати кръстчета и преди да се изсере изгрещява "В ИМЕТО НА ОДИН!"...тва е....
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
MAMINKATA VI TUPI POZIOR4ETA!!! TVA 4E SE OBLI4A6 V 4ERNO ILI S TENISKI NA GRUPI NE TE PRAVI METUL!!! EI ZARADI TAKIVA KAT VAS DETO I VIE NE ZNAETE KVI ISKATE DA BUDETE NI MISLQT ZA IDIOTI!!! (Ako ot gornoto ne vi stana qsno kvo iskam da kaja da vi go kaja prosti4ko kat za vas :AKO NEZNAETE KVI DA BUDETE SI SLU6AITE TUPATA, 6IBANATA 4ALGA!![]()
)
i 6to e prieto 4e metulite vonqt?????? tva 4e metulite koito poznavate vonqt ne zna4i 4e 100% ot tqh sa takiva![]()
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ мамка ви позьорчета долни как не ви е срам закопавайте се някъде а не да се правите на такива каквито не сте баси нянате ли поне грам достойнство?? разбирам че чалгата ви изпива мозъка ма поне мислих че имате грам уважение към себе си , че да не се правите чак толкова..българия определено загива от малоумници като тази "бъдеща метълка" хаха необразовано хклапе... по-добре си стой в дискотеката да те минават батковци всяка седмица, ходи си с 2 педи луфт и си се радвай... FUCK OFF!!!
И аз слушам метъл ама не сам метълка. TUPI STE WEEEEEEПървоначално написано от Deus ex machina
![]()
suglasen s 2 ruce \Първоначално написано от Kinder*Choko
/
tva 4e ne sam edin ot vas (stadoto) problem li e??? trqq da ima hora koito da kajat na tupi oligofreni kato tebe da si zatvarqt tupata spermopoglu6ta6ta qma na koqto vikate usta!Първоначално написано от exploitedteen
Виж за 15 годишни може да си помислим.. просто тази възраст съм я минала отдавна..но все още следвам тази музика и стил и не мога да приема че това, което за мен толкова време вече е живот в момента се използва от лигаво момиченце като мода и начин да бъде "готина" най-малкто защото не осъзнава че има и трудности... като например да докажеш на всички че грешат в мнението че всички "миришат" ... така че моля те не се възползвай от възраството си приемущество ' тъй като не можеш да си сигурен дали този срещу теб е на толкова, колкото мислиш ти ?? става ли???
kak da stane6 4algar li ? tva e nai lesnoto ne6to. prosto si kupi dunki deto ne im se vijda cveta ot nadpisi kato : 50 cent eminem i tn. plesni si 2 kofi gel na glavata nadui qko mazniq kiu4ek i radvaiПървоначално написано от Canis_Dirus
Buy glasses ;pПървоначално написано от Canis_Dirus
Ми аз съм телепатка...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Да си чалгар? излез на улицата и гледай какво носят ВСИЧКИ..без значение какво мислиш , изтрий всички мозък който имаш и се впусни в отвратително за окото извиване на тялото и коремните мускули , т.е нещо прието за "танц"
http://youtube.com/watch?v=0qXFcTbBxJ8 - така се става метъл!
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
good one
![]()