- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да стaна метълка :?
Радвам се,ама аз не следя темата от началото.Първоначално написано от Eredar
np samo kazvamПървоначално написано от extreme_
mai 6e se okaje6 po svestenПървоначално написано от exploitedteen
![]()
of ok hora ae az lqgam![]()
Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ами?Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от Desi_etnies
оххх айде разберете го: етикетчетата са си точно всички клишета, които свързвате с тях. това така или иначе са естетически братства. отличава ги външното, било то как се държиш, какво казваш,ч е слушаш, какво обличаш и тн. затова като видите някой с вериги и кожа най-вероятно ще ви се завърти из гравата някоя табелка. затова има въпроси от прода на "как изглеждат метълите/рокерите/пънковете. колко пъти сте чули - в какво вярват, за какво се борят?...аз - точно 1. добре, може и аз да съм заобиколена с тъпи хора, но да не съм само аз? само да не забравяме, че говоря за стереотипите (и, да, метъл Е стереотип :P само да отбележа )
таааа щях още нещо да кажа....а, да. вярно, хубаво звучи да си кажем, че можеш да си нещо и да си уникален. е, да, ама не. въобще, станеш ли индивидуалност, вече си аха-аха на ръба да изпаднеш от cтереотипа, където си се наврял. тъжно, ама какво да се прави. тийн драми.![]()
R O F L![]()
![]()
А какво е?Ако искаш да изглеждаш като такъв-изглеждай,но ако не искаш-просто си слушаш музиката и т'ва е.И пак си метъл.Първоначално написано от Lake_bodom
Ако слушаш чалга и се обличаш с кожа и вериги,ще ти викат ли метъл?
Tц. Да си метъл означава да принадлежиш към метъл обществото.Първоначално написано от extreme_
Примерът ти е неуместен. Аз пък мога да попитам: ако се обличаш фешън, мъкнеш се с чалгари, косата ти е къса, но си слушаш метъл и само метъл, какъв е шансът някой да те нарече метъл?
^Е,тъй като познавам такъв човек,ще ти кажа,че поради това,че слуша,го наричат метъл.
Въпроса на темата би трябвало да бъде "Как да изглеждам като метълка?"
em i az sam metylka ise obli4am kato takava
e vqrno e 4e nqmam kojeno qke![]()
![]()
![]()
ama i bez nego minava de smisal imam edno 4erno i edno drugo deto e malko kamoflajno i bie malko na gyzarsko s malko puh4eta am akarai ina4e iam metylski bluzi i 4eren pantalon i 4erni danki imam kryst na guns n roses i kai6ka s 6ipove kakto i na6iinik s 6ipove ,imam sa6to i grivna s 4erepi i medalion takaf 4eren s 4erepi sa6to i me6ka na GnR i otdelno bluzi na guns maiden metallica pantera cannibal corpse
![]()
![]()
![]()
nqmam i kubinki ama i maratonkite stavat![]()
![]()
![]()
вие всички сте некадърни..
изоставате от метълската мода!!!
вече не се носи черно с кърваво ами розово и бяло!
как не ви е срам!!!
никакви метъли не сте..
черно ми носят...нищо метълско няма в това вече!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хахахахахаПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
![]()
а пък ако ше си говориме за моди... най-последните тенденции гласят да се ходи с кифленски ботуши и розови тениски на възможно най- свръх-комерсиалните групи (а ако е студено - анорака на токио хотел влиза в употреба)
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?