- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте съвет
Между нас има привличане, но има един голям проблем - МНОГО сме близки (като приятели) Тя ми казва абсолютно всичко и държи много на приятелството ни.
Поради тази причина се страхува да минем на по високо ниво и да сме заедно.
Страхува се да не се развали привързаността ни един към друг.
КАКВО ДА ПРАВЯ?![]()
![]()
![]()
http://gorata.net/f.php?f=krooki
Не виждам какъв е проблема.Щом има привличане,вэимайте сеАко и свамата го искате,не се колебайте.А и няма по-хубаво от това двама души,които имат връэка ,преди всичко да са приятели и да си имат доверие.Това е,радвай се.
[size=7][b][u]fosse cos
Не вярвам да стане нещо между вас.
Или ще рискуваш, или всичко ще си остане както е сега.
Лично аз.. не бих рискувала. Може би, защото съм жена, може би, защото имам принцип "щом сме приятели, дори да ме привлича, ще си останем приятели". Де да знам, има хора, с които да спиш, да се обичате.. и хора, с които пак да се обичате, но по друг начин.
Не знам защо изобщо си казвам мнението. Самата аз не съм компетентна.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Докажи й, че квото и да стане, ти ще продължаваш да си й приятел...Иначе мн кофти ще се получи...
+1Първоначално написано от My`OwN
Това е най-доброто решение.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да но ако след като скъсаме се отдалечиме един от друг и не си останем толкова близки? Аз сам сигорен че ще нсправя някоя глупост за която ще съжалявамеи двамата!!!Първоначално написано от Presley`n`Sum
ако сте гаджета и скъсате - никога няма да сте толкова близки като предиПървоначално написано от krooki
това е факт
и още нещо - прическата ти е мн педалска бе братле :P![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
-2Първоначално написано от sladuranka-92
![]()
"В една любов трябва първо да има приятелство, после е любовта." - Лао Дзъ .... мисля че .. ако не познаваш някого .. привличането е само физическо ... чиста химия ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Добре де.Човек ти дава съвет,ти пак не си доволен.След като не си съгласен и имаш твърдо мнение,че даже и си сигУрен,эа какво иэобщо пишеш теми тукПървоначално написано от krooki
Явно энаеш какво трябва да направиш.Или по-скоро да НЕ аправиш...
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
режи венитеееКАКВО ДА ПРАВЯ?![]()
![]()
![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Ами ние с моя най - добър приятел се бяхме разбрали НИКОГА да не позволяваме да бъдем нещо повече от приятели.....и за това сега сме най - добри приятели вече 15 години, а всички покрай нас които се "взеха" се мразят ( не че винаги става така ама....).Междо другото аз съм близка с почти всичките си бивши, но мога да ти кажа, че никога не е както преди....така че ти си преценявай...![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Остави нещата така, според мен нищо няма да се получи.
Замисли се дали повече държиш на приятелството на това момиче или просто си свикнал снейното присъствие и искаш да сте повече от приятели. Аз бих избрала приятелството. На днешно време човек трудно намира верен приятел, но все пак ти си решаваш.
Гаджета ще имаш много, а приятели??![]()
Приятел=гаджеЧе за да сте заедно не е ли най-важно да си и най-добрия приятел ? За да я обичаш не е ли важно да я разбираш ? Да говорите? Да се подкрепяте? Веднага иди и й кажи че си я обичаш . Най-важното нещо във връзката между двама души е приятелството ! Иначе к'во .. ша се държите за ръчичка ли ? Ще се мляскате? Глупости..
Ако искаш да спечелиш трябва да рискуваш,друг избор нямаш.
то верно че е хубаво като имаш връзка с някой,преди всичко да сте приятели амаааа щом толкова мн си я цениш като фр не рискувайщоту мн се самняам да сте заедно до живот
![]()
А като скъсате нещата със сигурност нема да са както преди
![]()
![]()
Рискувай,пък каквото станеУспех!
![]()
+1Първоначално написано от n1ght_shadow
dance
Mersi za suveta na vsi4ki izpolzvax savet da riskuvam i se polu4i tr1gnaxme !!!!
A kkvo 6t se slu4i po natatuk 6te pi6a sled kato se slu4i]
![]()