- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Добре в мен ли е проблема . . .
Та имам проблем с момичетата - от известно време не мога да си хвана гадже. Не съм срамежлив, казват ми че съм сладък, че им е приятно с мен, намират ме за забавен, бъзикат ме че съм прекалено романтичен. 2/3 от хората които познавам са момичета и обикновенно като излизам съм аз с няколко момичетата. Но всеки път като се опитам да започна някакъв разговор във насока обвързаност всичко се прецаква : ( Във мен ли е някъде проблема или някъде другаде ?
На колко си?
Може би прекалено много говориш, а малко действаш . Кой знае.. Може пък все на такива момичета да попадаш.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
НЕ се шашкай толкова.Може би просто не си попаднал на момиче,с което чувствата ви да са споделени.Но ще срещнеш и такова момиче,спокойно.А и не си каэал нищо ,че да продполагаме къде е проблема.Кажи поне на колко си![]()
Това,което Bungle каэа,може и да е вярно.Эависли си дали не си прекалено голословен.
[size=7][b][u]fosse cos
ми кат си 14 - какво обвързване
момичета естествено няма да искат
и ще се шашкат
я поизчакай годинка - две
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Що, бе, сегашния ми приятел на 13 е загубил девствеността си и е имал сериозна връзка..Така, де, не е задължително да му е рано. Явно просто средата, в която движи е такава.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
погледни под мивката, може да е там проблема
не, бе, шегувкам се (ах какъв съм шегобиец) - в теб е !
изкарал си им акъла на момиченцата![]()
Oleeeeeeeeeeee на 14 кфа връзка очакваш?Смисъл ясно ,че ще си с момиче на 12-13 години ,а каква връзка можеш да имаш с такова момиче?!?!
{SeXy_BaBy}
Що пък да е ясно, че ще тръгне с 12-13 годишна? Да не е задължително да е по-малка...
Кво е туй ограниченото мислене бе
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
вие да не сте некфи мотанти ?!?!?!?!??! серизона връзка на 13 ,че ти тогава знаел ли си какво е сериозна връзка?!??!?!?!Първоначално написано от bungle
![]()
възможно е да е имал.Първоначално написано от kifla
Животът е адът описан в Библията!
ми въпрос на късмет.... кат му доде времето ша си намериш
не е болка за умиране, че ше остарееш сам
![]()
има време
![]()