- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свестни момчета:)
Здравейте сладури!Напоследък много се замислям и ми става гадно за това,че няма свестни момчета,които да обичат,да не изневеряват,да са романтични,мили.Вие как мислите?И защо все попадам на неподходящи?Кажете си мнението.![]()
![]()
Taka sa ustroeni mom4etata za sujalenie.Gledai napred,ne se ot4aivai.Shte sre6tne6 o6te mnogo mom4eta.I ti popjelavam tozi put da e istinski..\
/
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
ами то тфа не е като да тръгнеш по пътя и да търсиш пари... с търсене нищо не става.. то простоо любовта от само себе си идва![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Има.
Рано или късно ще намериш някой такъв... Засега не се впрягай толкова![]()
When I love, I love.
Има,има.Хората са раэлични.Има и прекалено несериоэни момчета,но иа и по-сериоэниСпокойно,ще си намериш и ти.Не се обеэнадеждавай.В крайна сметка по-добре да си сама ,отколкото с някого,когото само те наранява (доколкото ми се струва си по-чувствителна
).
[size=7][b][u]fosse cos
Защото си още млада,и предполагам ходиш с момчета на твоята възраст.Те обаче се опитват да се направят на интересни,да бъдат популярни сред дружките си,и не се замислят дали с постъпките си не нараняват нечии други чувства.По-нататък в живота си ще срещнеш истински мъже-мили и романтични.
Да така е :PПървоначално написано от Presley`n`Sum
Ami ....spored mene ima SVESTNI momcheta no sa mnogo mnogo malko !!!Preobladavat sqkash arogantnite i jenkarite ....... :P shte se nat1knesh na podhodqshtiq.....malko poveche vreme i kuraj :P
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Благодаря ти многоПървоначално написано от milo moe
![]()
Искам още мнения и помолих да ми я отключат![]()
![]()
и аз така мисля..Първоначално написано от extreme_
Животът е адът описан в Библията!
Ако трябва да обяснявам в числа , приблизително 20% от момчетата са такива по начин на мислене.
Но от тези 20% около 70% биват премазани от егоистични кифли или своите дружки и се променят.Другите просто имаме много здрава нервна система.
Къде са тогава?Щом не ги намирам,значи съм най-големия карък в любовта
![]()
![]()
![]()
Ами аз познавам един на 23год.и няма да се осъзнае скоро,повярвай ми,заклет женкар еПървоначално написано от butty
![]()
Недейте така де ! аз правя подаръци по4ти всеки път ! и съм романтичен по-душа![]()
има просто не ги намираш ! аз съм романтичен и т.н. , но нямам гадже щото не ми трябва!
![]()
П.П. немога да си намеря подходяща която да не е курва ! то май вече няма момиче което не е курва ама :P![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз не съм курва,но няма значение
Момчетата на тази възраст са все още келеши, мислят като деца (не че по-нататък не е пак същото, но как да е). Да, така е, няма кой знае колко романтични, но за сметка на това, ако наистина държат на момичето, с което са, тогава, повярвай, стават мили, ако не романтични. Мъжете като цяло са по-рационални. У тях по-малка роля играе дясната част на мозъка, която е частта на емоциите. А и не искат да губят време с блуткави излияния. Както казах, опитват се да рационализират всичко. и нека цитирам приятеля си, който допреди седмица смяташе за нужно да ми каже, че ме обича само ако нещо се сгафи и се усеща, че нещата не вървят, и никой друг път: "С или без думи, чувството си го има. А и прекаленото повтаряне на 'обичам те' ще накара думите да изгубят смисъла си." Не, той не се опитва да извърти въпроса. И да, наистина държи на мен и смятам, че ме обича (колкото и наивно да звучи това). Просто мъжете не са по това. А в същото време съм 99,99% сигурна, че тези неща са им приятнии си умират за тях. Но да ги правят...Не мисля
Страх ги е просто да не се покажат слаби пред другите, когато признаят чувства. Няма как да се промени, вродено им е
И макар да има романтични натури, броят се на пръсти, а и най-често могат да се покажат като такива само тогава, когато наистина обичат (тоест, най-вероятно веднъж в живота
)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не бой се не си карък! Има ги но може и да не са около теб.Запознавай се с все повече нови хора! Ако не намериш някой който да отговаря на твоя идеал за момче то поне ще създадеш приятелства които също са изключително важни.Наистина шанса да откриеш такова момче каквото искаш е малак поради факта че повечето момчета сме несериозни.Все пак съществува надежда.Все някога ще намериш своя рицар! Лек ден!![]()
Г-жата ми по Философия .. веднъж говорих с нея след часа .. и тя ме определи като Романтик - Мечтател .. но уви и аз не съм срещнал момичето по което да хлътна![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Това,че не си попаднала на подходящото за теб момче,не означава,че няма свестни \/
Аз пък познавам много свестни момчета. Май нещо съм увредена.Някой иска ли да го запозная?
![]()