.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Самозадоволяването значи ли отваряне?(при момичетата)

Здравейте!Една приятелка ме помоли да ви попитам дали самозадоволяването при момичетата значи отваряне?Вие как мислите?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    не, значи самозадоволяване

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Лос Чикитас , итс гууд!

Град
    Sofia
    Zажиси ако е била детстжена и си е нажриала жибратор или несхто друго то знацхи се е отжорила!

:)

не с вибратор или нещо такова а с пръста.т'ва пита ако бърника с пръста значи ли отваряне малко е лудичка милата

milaaa samozadovolqvaneto e edno,a otvarqneto suvsem drugo
    Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    дали автора и тая "приятелка" не са един човек?!? се тая..ако пръста и не е с дебелината на уй няа се отвори
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

:)

мерси за бързите отговори хора успокои се и да се поправя не е малко лудичка а доста луда

Кажи на пр-то ти че ако бърника много с пръст или с някакъв друг предмет ще се отвори!Освен това при разкъсването на девствената ципа потича кръв така че тя сама може да познае ако се е отворила.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    С два пръста гарантирам, че е възможно да се отворите. Ако не си ръчкаш пръсчето много на дълбоко и не прекаляваш с броя на пръсчетата, няма да имаш ядове.
    П.П. Така или иначе не те познаваме. Няма смисъл да говориш от името на "приятелката".

Град
    Асеновград, България
    Отваряне е само ако разкъсаш девствената ципа волно или неволно. Но мастурбацията не означава загуба на девствеността!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    пи принцип самозадоволяването е по добре да се прави в-у клитора а не вътре във вагината ама все пак зависи може така да ти харесва...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от teengirl_92
    не с вибратор или нещо такова а с пръста.т'ва пита ако бърника с пръста значи ли отваряне малко е лудичка милата
    Em moje da si e skysala cipata ,oba4e otvorena e sled pyrviqt si polov akt ,za6toto sega vse o6te e tqsna i pak 6te q boli pri pyrviq i pyt

Не пита твоя приятелка а ти, защото ако беше те питала ти нямаше да питаш нас а сама да им кажиеш.
    Може ако масторбираш с по-дълаг вибратор и си много възбудена и отпусната.

Да...трябва да си навреш нещо до сливиците, защото девствената ципа е там.

И ми е много интересно...какво ще отваряш? Буркан ли? Дори за това не е нужно да пъхаш цялата си ръка до дъното.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си