- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Самозадоволяването значи ли отваряне?(при момичетата)
Здравейте!Една приятелка ме помоли да ви попитам дали самозадоволяването при момичетата значи отваряне?Вие как мислите?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника!
не, значи самозадоволяване![]()
Лос Чикитас , итс гууд!
не с вибратор или нещо такова а с пръста.т'ва пита ако бърника с пръста значи ли отваряне малко е лудичка милата
milaaa samozadovolqvaneto e edno,a otvarqneto suvsem drugo![]()
Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.
дали автора и тая "приятелка" не са един човек?!? се тая..ако пръста и не е с дебелината на уй няа се отвори![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
мерси за бързите отговори хора успокои се и да се поправя не е малко лудичка а доста луда![]()
Кажи на пр-то ти че ако бърника много с пръст или с някакъв друг предмет ще се отвори!Освен това при разкъсването на девствената ципа потича кръв така че тя сама може да познае ако се е отворила.![]()
С два пръста гарантирам, че е възможно да се отворите. Ако не си ръчкаш пръсчето много на дълбоко и не прекаляваш с броя на пръсчетата, няма да имаш ядове.
П.П. Така или иначе не те познаваме. Няма смисъл да говориш от името на "приятелката".![]()
пи принцип самозадоволяването е по добре да се прави в-у клитора а не вътре във вагината ама все пак зависи може така да ти харесва...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Em moje da si e skysala cipata ,oba4e otvorena e sled pyrviqt si polov akt ,za6toto sega vse o6te e tqsna i pak 6te q boli pri pyrviq i pytПървоначално написано от teengirl_92
![]()
Не пита твоя приятелка а ти, защото ако беше те питала ти нямаше да питаш нас а сама да им кажиеш.
Може ако масторбираш с по-дълаг вибратор и си много възбудена и отпусната.
Да...трябва да си навреш нещо до сливиците, защото девствената ципа е там.
И ми е много интересно...какво ще отваряш? Буркан ли? Дори за това не е нужно да пъхаш цялата си ръка до дъното.
Възможно ли е да бъде по-красиво?