.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Хининова вода и кристали ?

Могат ли да се използват по едно и също време? Тези дни бях при фризиорката си, но не се досетих да я питам .. Докато ме подстригваше спомена, че не е особено добра идея да се ползват мн продукти за коса по 1 време. Та моя въпрос е има ли проблем да се ползват едновременно хининова вода и кристали за коса?

Знам, че темата ми е малко тъпичка и може би излишна за това се извинявам иии нямам нищо против да бъде изтрита след като получа отговор

Ами да ти кажа ако косата ти е хубава и здрава без цъвтеж няма нужда да ги ползваш и двете едновременно аз например обичам да се права много на преса и това много ми изсушава косата за това ползвам маска за коса и кристали заедно но нищо не ми е станало за сега няма да ти се увреди косата по никакъв начин наи много да ти се омазни малко повече...
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

аз се притеснявам от мн химикали да не вземи да ми опада

Че то хининовата вода се прави от хинин а не от химикали пък тоо кристалите ти по колко слагаш всеки случаи не се заливаш с тях надявам се смятам че всичко е 6+ и нищо няма да ти стане
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Град
    Dreamland Varna
    На мен не ми е опадала косата още, пък слагам много повече неща на косата си..
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    + 1

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    + 1
    +2

Нищо няма да ти стане.
    Както Oriqna каза, ти едва ли се заливаш с кристалите.
    Едва ли ще има някакъв проблем

Хининовата вода се ползва за заздравяване на корените, за стимулация на разстеж на здрава коса и за подхранване. Кристалите са грижа за целия косъм без основата му, предпазват от цъфтеж и вредното влияние на пресата. Едното няма много общо с другото. Затова ползвай си ги и двете- няма проблем. Фризьорката ти най-вероятно е имала предвид да не ползваш едновременно например домашна маска за коса, балсам, синтетична маска, кристали, сеурми и т.н. Т.е. Продуктите се редуват, не се нанасят на едно измиване всичките.

Цитирай Първоначално написано от fiama
    Хининовата вода се ползва за заздравяване на корените, за стимулация на разстеж на здрава коса и за подхранване. Кристалите са грижа за целия косъм без основата му, предпазват от цъфтеж и вредното влияние на пресата. Едното няма много общо с другото. Затова ползвай си ги и двете- няма проблем. Фризьорката ти най-вероятно е имала предвид да не ползваш едновременно например домашна маска за коса, балсам, синтетична маска, кристали, сеурми и т.н. Т.е. Продуктите се редуват, не се нанасят на едно измиване всичките.
    Ами да де тя говореше за съвсем др рабути и аз от там се замислих, че тея може м о някакъв начин да си пречат

Благодаря за отговорите!

Ползвай ги, нищо няма да ти стане на косата
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    + 1
    +2
    +3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си