- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашата Ерогенна зона?
Nqma kakvo da se lyjem nai vyzbujdashto e kogato te dokosvat ili kogato te celuvat mejdu krachetata![]()
Врата,корема,бедрата,декол ето....
Обичам само един човек и това съм аз.
Врата, ушите, гърдите и гърба![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ami...korem4eto krys4eta...vratleto u6ite...bedrata...abe navsqkade zavisi koi i kak me dokosva![]()
Задникът, гърдите и коремчето ... но веднъж разгорещя ли се, може и други да се намерят![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
От целувки по корема и врата направо подивявам просто това адски мн ме възбужда... А и , кгоато приятеля ми ми масажира дупето също много ми харесва , но не толквоа както когато ме целува по врата и корема..
vratleto i.....gyrdite... lele naprvo se pobrkvam ako nqkoi.... e nqma da vi kazvam
![]()
FUCK IS GOOD!
FUCK IS FUNNY!
A LOT OF PEOPLE FUCK FOR MONEY.
IF YOU THAT THAT FUCK IS FUNNY
FUCK YOURSELF AND SAVE THE MONEY!
Ммм.. ушетата и гърба главно
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от ReFlEcTiOn
И аз ОБОЖАВАМ по ухото да ме целуват и лижат... и по вратлето също...
[img][/img]
За водолея казват че пръсците и глезените, но не мисля така при мен ерогенните зони са стомаха, вратът и ушите :P :P :P![]()
Адски много зависи как точно ви докосват/масажират/милват и т.н.
Примерно зони, които не са ми ерогенни, просто от така приятни начин на докосване за момента ми стават такива. Зависи от тактиката и действието на партньора доста..
Пък и е доказано, че ерогеннте зон при жените се "местят", според месечния цикъл.. четох го и е вярно.
Иначе моите... еми няма да ги кажа тук на всички ся..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Къде най-обичам да ме целуват ли... ами, като се започне от устните, след това вратлето, гърдите, коремчето... и след това още по-надолу... като накрая се стигне до глезените.![]()
Мhm,mi az sum vodolei4e ama i pri mene ne e vqrno tva za glezenite...Ina4e moite sa krusta,vratleto i u6i4kite![]()
![]()
![]()
лявото !!!!!!!Първоначално написано от ReFlEcTiOn
аз не знам моята коя е![]()
врата и гърба...
There's a curse between us,between me and you...
еми аз съм Телец-шията най-ве4еобойажам когато някой ме гали или целува,а ако ми приложат френската целувка само по шията съм на 7-то небе
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Първоначално написано от princesa_viki
вече разбрах-постарахме се с гаджето :P -краката.когато ме погали по крака(най-вече бедрото)ауу изтръпвам
![]()