.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    Nova Zagora

Държи се гадно с мен...

Ami az obicham edno momche.Mnogo e sladak,no samo me obijda i se pravi che ne me poznavasas drygitr momicheta se darji acki qko...no s men acki tupo...Sega mi e mnogo gadno i nz...Moqta priqtelka kazva che s diskotekata samo me gleda...no neznam...onurkana sam pone mi kajete kak da se darja qko s momchetata da moje da ne me obijdat i mi kajete koe e sexy nikoga nqmam kazmet s momchetata

Emi blagodarq che oburnaxte vnimanie...

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    {{}}

Поредната патка, която обича да я унижават и харесва грубияни като въпросния келеш. Абе момиче, ти сериозно си мислиш, че те заслужава?

Spored men ne si zaslugava da se opitvash da spechelish uvagenieto na takuv chovek, oshte po-malko , che toi ne zaslugava tvoeto... Shtom se durgi gadno, izprati go v grafata na boklucite i ako iskash promqna , q napravi zaradi sebe si, a ne zaradi nqkakuv tup muhlio, koito oshte ne znae kak da se durgi s horata.. Osven tova, tozi, za koito si zaslugava sam shte doide pri teb,. a nqma da te obigda i da se durgi kato idiot.. Az lichno te suvetvam da prestanesh da mu obrushtash vnimanie, vdigni glava visoko i NE pozvolqvai na nikogo da te unigava!!! Uspeh, i ako uvagavash sebe si, nqma drugite da ti se podigravat!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от 123456
    Поредната патка, която обича да я унижават и харесва грубияни като въпросния келеш. Абе момиче, ти сериозно си мислиш, че те заслужава?
    евала пи4 зе ми думата от клавиатурата
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

q ne se zanimavai s nego...

Мега фен Аватара на koalka
    И аз не мога да разбера какво се занимаваш с него...Като се държи гадно и те обижда, би трябвало да си разочарована от него и повече да не го погледнеш, а и ти се чудиш как да спечелиш вниманието му...Боже.

Град
    ... Some happy place ...

:)

4akai da poznaq tfa mom4e e nai-qkoto v celiq klas i si4ki go har nali taka. .. emi prosto go ostavi 6oto teq mom4enca vinagi izlziat mn smotani i tupi kele64eta ... a kolkoto do tva kak da se durji6 prosto budi sebe si!!! mn po sme6no e kato se pravi6 na nqkoi
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Момичето се е влюбило в неподходящия,ко да праиш сега.Но знаеш ли какво си мисля.Може би го прави нарочно,защото не иска другите да го сметнат за някоя п***а,особено ако е на възраст 12-16.Чак след това им идва акъла в главата.Съгласна съм,че трябва да си себе си.Ако не те хареса такава каквато си прав му път
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    По-добре не се занимавай с въпросното момче.Щом не те е приел като приятелка няма и да те приеме като нещо повече от това.А относно до това как да се държиш с момчетата-бъди естетвена не си заслужава да се правиш на такава каквато не си! Все ще се намери някой който да те оцени като такава каквато си! Лек ден

Това,че те гледа не значи,че те харесва
    и незнам защо се занимаваш с такова момче да не би да ти харесва да те обижда

Град
    bRoKeN hEaRtS

Re: Държи се гадно с мен...

Цитирай Първоначално написано от LoV4Ety
    Ami az obicham edno momche.Mnogo e sladak,no samo me obijda i se pravi che ne me poznavasas drygitr momicheta se darji acki qko...no s men acki tupo...Sega mi e mnogo gadno i nz...Moqta priqtelka kazva che s diskotekata samo me gleda...no neznam...onurkana sam pone mi kajete kak da se darja qko s momchetata da moje da ne me obijdat i mi kajete koe e sexy nikoga nqmam kazmet s momchetata

Emi blagodarq che oburnaxte vnimanie...

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Не мисля, че трябва да се държиш по някакъв особен начин за да те харесват момчетата и да нете обиждат..Те или те харесват или не... Ако е бил някой курвар като мен какво очакваш, да дойде цвете и да ти подари цвете ли?
    This is 10 percent luck, 20 percent skill
    15 percent concentrated power of will
    5 percent pleasure, 50 percent pain
    And 100 percent reason to remember the name

Град
    *Maina`City*
    sled kato se durji taka s tebe...kuf e smisala da se nadqvash na ne6ty....puk i toi ne te zaslujava...po dobre go zabravi...i se ogledai za nqkoi dr
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Град
    Там, където е сърцето...
    Нормално да ти прави впечатление.Винаги недостъпното е по-желано. Но вземи си отвори очите. Той не те заслужава. Просто щом се държи тъпо с тебе и ти се дръж гадно. Бъди безразлична към него, той ако има нещо към тебе като види че се отдръпваш и ще почне да ти обръща внимание.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Ами според мен не си заслужава да се разправяш с такова момче!
    Първо той показва пренебрежение към теб, второ щом прави така явно е прекалено надут, за де признае, че те харесва!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Защо все така става бе да му се невиди Тичкаме подир някакви дето не ни ебават и не ни заслижават, а тея дето наистина ни заслужават ги подминаваме ей така...мацко не си струва да се занимаваш с тоя, нито да се правиш на такава каквато не си - бъди себе си, пък ако не те хареса - здраве да е! Нито ще е първия, нито ще е последния

Град
    STARA ZAGORA
    ol boje o6te edin mazuhist i ti iska6 da se promenq6.. da promeni se zemi ena lopata i ** ... aide bez mn podrobnosti ... ne ti li stiga 4e toi te unijava ami i iska6 da se promenq6 4e da mu se haresa6 .. stegni se be 4ovek i uspeh malkata ;]

Град
    V sUrCeTo Na IgRiTe I mUzIkAtA
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Защо все така става бе да му се невиди Тичкаме подир някакви дето не ни ебават и не ни заслижават, а тея дето наистина ни заслужават ги подминаваме ей така...мацко не си струва да се занимаваш с тоя, нито да се правиш на такава каквато не си - бъди себе си, пък ако не те хареса - здраве да е! Нито ще е първия, нито ще е последния
    +1 точно така \/

Цитирай Първоначално написано от __PoLi_TrG__
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    +1 точно така \/
    Абсолютно вярно!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 123456
    не само , че той не я заслужава , а и не знае какво иска ... по - добре не се занимаваи с него

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Хората изпитваме перверзното удоволствие да унижаваме и нараняваме всеки, който ни обича и мазохистичния навик да търпим това от тези, които не ни обичат..

Животът е адът описан в Библията!

Абе момиче ти да не си мазохист?? Я го заеби тоя.......
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не би трябвало да му обръщаш внимание.Той те унижава,а това не е добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си