- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Увеличаване на бюста?
Има теза, че когато гаджето ти ти мачка бюста и го стиска, той с времето се уголемява? Вярно ли е според вас?
ами не,най-много да спомогне за по-бързото му обезформяне-виж повече вярвам на тезата, че гърдите се увеличават от редовен секс-но от мачкане-надали,а то и няма да има значение дали гаджето ти го прави-ако действаше по цял свят жените щяха да си мачкат гърдите, за да им се увеличат,а аз такъв способ все още не съм чувала
there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you
Първоначално написано от haley_james
Напълно съм съгласна!!!
+6524572364869587Първоначално написано от devil_feel_f
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
А знаете ли, че има някакъв масаж за увеличаване на бюста?Там ти правят нещо като масаж на циците и те се уголемяват с 1 размер
Ама надали е вярно ...
koe e vqrno 4e kogato si ma4ka6 gardite te ti se uveli4avat ili tva za specialniq masaj????Първоначално написано от krem4et0
За мачкането..............и за секса. За масажът не знам. Просто гърдит се изпълват с повече кръв.........
О, ама как да не е вярно...то хигурно и като пиеш ракия не се напиваш
Щом при повече секс ще се уголемяват,мога да Ви помогна да ги увеличите
ela da ti gi namachkam da widish dali se ogolemqwat
Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!
За мачкането, гърдите не стават по големи, ще се съглася, ако някой каже, че може би по стегнати...но колкото и да мачкате...не очаквайте резултат, защото това не е пенис все пак!
4uvala sum go i drug put ,no ne mislq ,4e 6te porasnat ot tva![]()
Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.
аз пък преди няколко дни гледах по дискавъри че някаф си създал някфа мелодия за гсм дето в подъзнанието си чуваш бебешки плач,а иначе е некфа истрещелица и като я слушаш по 10 пъти на ден за 20 дни циците на някфа пораснали с 4 см..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Нз...но от както правя секс гърдите ми наистина почнаха да растат мн бързо...Нз дали е от мачкането или от секса , но 100% от едно от двете
ami i spored men tova vaobshte ne spomaga za ugolemqvaneto na gardi...nqma ot kakvo da se zadeistav za da stane...to ti e dadenost-ili si gi imash ili ne!i sam tvardo protiv ugolemqvaneto na busta!nikoga edno neestestveno neshtomoje da te zadovoli kolkotoistinskoto![]()
мацка123, гърдите растат до 25 годишна възраст долу горе...Не мисля че при твоя случай е от секс или от мачкане...Първоначално написано от macka123
И на мен като ми се барат цици разправям тоя лаф.
А има и един друг - ако мачкаш на някоя мацка дупето ще и махнеш целолита![]()
Хахаха или имаш цици, или нямаш![]()
![]()
Хапчета за увеличаване на бюста - http://track.breastfast.bg/product/B...0&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.
е то и ти да си ги мачкаш пак ще порастнат ,не е задължително гаджето..аз си ги мачках 1 месец всяка сутрун по 5 мин и за месец от чашка B станах чашка С
Тема от 2007?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5