Преди година една книга ме завладя писана от руския офтамолог (това, че рече учен да пише такава книга ... за която на някой и идва като чиста фантастика) Ернст Мулдашев - "От кого сме произлезли?".
Според тази книга, която успя да ме убеди и имам вяра в това, че Божи син е човек пророк избран от Висшия разум (от хората наричан Бог), т.е. човека смятан за Божи пратеник има връзка със самия него. От нашата цивилизация има избрани, а от предишните е нямало. Всеки е имал връзка с Висшия разум (Бог).
Предишните цивилизации са имали добре развито трето око. Защо индийците слагат точка м/у очите си?!? Така изобразяват третото си око.
ТАка.. Ние го имаме, но не е развито. Само някои хора успяват да го използват, а за мен те са духовно извисени. Медитацията помага за развитието на това трето око.. А сомати означава дълбока медитация в която с хиляди години за се запазили хора от другите цивилизации ДОРИ и до днаши дни.
Твърде малко, но и от наща цивилизация имало хора които изпадат в сомати.
Ехх..., да! Може би това ви звучи много фантастично.. Знам ли!?
В тази книга се споменава и Исус.. Божия син.
Хора от изтока (Тибет, Индия, Напел) пазещи дълбоки тайни свързани с Буда споделят, че може би Исус е бил човек изпаднал в сомати от наща цивилизация. Бил е избран от Висшия разум както и Нострадамус, Ванга, Блаватская и други велики пророци.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.