- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- спали ли сте чисто голи?
Не .Когато е горещо през лятото спя с еднва сатенена пижамка
Ами не съм спал чисто гол,но преди 3-4 години кат имахме печка ставаше адски топло (31-33 градуса)и тогава спах само по боксерки.Сега обаче през лятото е по-хладно от зимата (климатиците бачкат почти без прекъсване
) и не се отдава такава възможност
![]()
Е за момчетата не е ли нормално винаги да си спят по боксерки,защо го изтъквате като разголване?!Странно явно аз познавам само "разкрепостени" типове![]()
Не ми се е случвало. Винаги съм по нощница и боксерки отдолу, или с потниче и боксерки. Иначе незнам, някакси неудобно ми е съвсем без нищо.
Боксерки и фланелка, понеже спя без чаршаф ... мразя чаршафитеМного се събират и сутринта като ставам ги оправям 2 часа
![]()
Всичко писано от философи, поети -
ще се сбъдне!
- Без бог! без господар!
Септември ще бъде май.
Човешкия живот
ще бъде един безконечен възход
- нагоре! нагоре!
З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
ще бъде!
Известно време живях самичък , и много добре се спеше дибидюс гол![]()
1 единствен път![]()
Ами да, но това е рядкост.
Случвало се е един-два пъти,но не съм си била вкъщи ...![]()
не съм спала чисто гола щото деля стаята със сестра ми и пу да го *ба ключалката е развалена и не става да се заключва....лятото си карам на много къси гащета и потниче![]()
Да, но предпочитам по боксерки![]()
аз съм спала чисто гола...мн е приятно,все едно си на облачее и от леглото си зависи де
ама мойто си е мнооого удобно
![]()
Мне,не съм...ама ще пробвам...![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
аз си спя по боксерки по без боксерки не сам спал никога нещо ми е дискомфортно
п.с на девойките като спят само по прашки не им ли се сплескват циците ?
Az samo zimata spq s pijama, a ina4e po belio,no 4isto gola-ne![]()
:P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
I az taka. Mnoogo rqdko 6te se slu4i da sam po no6tni4ka, samo pra6ki i tva e re6enieto.Първоначално написано от MrS.bEpS
Az sam si dobre, za6toto sam s sestra mi v 1 staq i ne mi pre4i da spq po pra6ki samo.Първоначално написано от PaChanGa_GiRl
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
да 1 2 пъти.. по често лятото само по долно белио...![]()
Лятото спя гол зимата ми е много студено :>
Eventful past is everclear.