- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- спали ли сте чисто голи?
poprincip lqtoto spq samo s nqkva teniska i pra6ki ne sam probvala gola ama nz 6te mi e malko gadno 6toto moqta vrata ne se zaklu4vaapak kolkoto i belejki da pi6a po4ukai predi da vleze6 koi 4ete vsi4ki sa kato furii
![]()
дам през лятото ина4е по га6ти![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Да,спала съм чисто гола,не ми е комфортно,по прашки по-яко,пък ако има и някоя тениска ...напрао сбъдната мечта![]()
Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...
Нем...и не мисля,че ще ми е мн удобно а и деля 1 стая с брат ми все пак![]()
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
мен не ме барка ако майка ми не ми е извадила некви парцали за спане и гол си спа![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Не, защото няма как да се заключа.![]()
Не съм и не ми се струва удобно,не мога да спя без пижама или нещо такова!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Да,спя ди най-редовно така,особенно тези дни в които започна затоплянето...даже и вчера![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
как изобщо ви е удобно да спите по прашки? не ив ли се завират на дълбокопоне на мен така ми става, за тва не нося изобщо такова бельо! а за гола .. м не! спя по нощниица
![]()
Случвало се еВ моята стая никой не влиза докато спя така че съм спокойна
![]()
mi i az prez lqtoto vse taka si spq ili gola ili po pra6ki akolkoto do tva da se pritesnqvam tate da ne me vidi ... nqma kak da stane .nikoi ne vliza v staqta osobeno puk kato spq..![]()
![]()
haha az pka spq s banski![]()
хахахах Аз редовно си спя гол само, че е шит сутрин... Чепа е най- голям сутрин :P и като сам гол се чувстван адски некомфортно![]()
Дам :P Когато ми е много топло през лятото спя без нищо![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ами аз деля една огромна стая с една сестра и трима братя,просто не е уместно![]()
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Първо,че със сестрата сме в една стая и си редставям какво ще и е да ме види гола.За вариантът с прашките-никога не бих легнала с това в задника си![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не, не ми е удобно![]()
Първоначално написано от moll_flandars
ебах ви майката![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Абе темата е " спали ли сте голи " а не с какво спите нощем ...
The Spark
мм неа през лятото спа по тениска
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!