- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кои са ви най-любимите страшни филми
zdrasti na vsi4ki...iskam da razzbera koi spored vas sa nai qkite filmi na yjasite koito ste gledali?
SAW [1;2;3] ,The Ring (Предизвестена смърт)[1;2] Къща от восък,Знам какво направи миналото лято,Следите,Семейство Сипсън (най-страшният филм евър [майтап бе уили]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Ring...Ебахти гадния филм...Макар,че утре в събота по БТВ ще го гледам...![]()
![]()
![]()
London Tipton
Hostel, Saw 4
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Event Horizon !
вече не правят такива филми, за жалост
![]()
The Thing
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Scary Moviede da znam izbroenite po goreSAW,Zнам какжо напражи миналото лято
"Предизвестена смърт" 1,2.Въпреки че не се превежда така, но това е за мен филма..
Saw 2![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Saw преди всичко, Freddy vs Jason, Nightmares on Elm street, Event Horizont, Live feed, Wrong turn, The hills have eyes, Evil dead ...
Some things are better left unsaid!
the nightmare on elm street, friday 13th, freddy vs Jason, Rose red, Ghost ship, Saw , The ring, House of wax
Това са хубавите ужаси другите са пълна БОЗА!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Saw 1, 2, 3, 4
Hostel
The Ring 1, 2
Градски легенди
![]()
![]()
![]()
![]()
В лудоста си се довършвам! И плача и се смея! И границите на логичното започвам да преминавам !. . .
Убийствен пъзел всичките части![]()
Много малко такива филми съм гледала и за това ми е само един![]()
Не съм много по тая част, ама "Предизвестена смърт" си е ******. Впечатли ме (сигурно щото го гледах сама през нощта).Очаквах някоя помия от рода на "Доктор Гигълс", ама не би...
![]()