.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Позата

Позата

takaa ta imam edno vupros4e... vsi4ki kazvat , 4e za purviqt put e podhodq6ta misionerska...da oba4e tva e do edno vreme posle omruzva ...vie kak mislite?

Модерирано от swords1010
    Т.7 от првилника!
    Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.

emi da ti kaja shtom e parvi pat pozara e nai-malkotozakoeto mislish tai kato glavata e obsebena s dr misli...pone az taka mislq

malko pozabravih koq be6e misionerskata moje li pic da se setq?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    За първия път е подходяща - да. После естествено, че омръзва, то затова и има други пози

Хмм - аз бях отгоре, ама са най-си обичам задна

Град
    Асеновград, България
    Е ти сама казваш, че е подходяща за първия път. След това какво пречи да експериментираш?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Палма де Майорка
    Подкрепям Павлито. Ами започни ако искаш с мисионерска...мисля че това беше жената отдолу мъжът отгоре... Лесна е, и съвсем обикновена...Пробвай както ти дойде отвътре

Град
    Sofia
    Ne ti razbiram vuprosa?Sled kato e za purviat put kak ti omruzva ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Първият път не значи всеки път. И как ви омръзва да седите и да се наслаждавате само? Омръзва за момчетата, защото е по-трудна. на мен(в различни варияции естествено), не ми писва!

hah....imah predvit drugo
    o6te purviqt put hubavo dokato pronikne misionerska ,oba4e sled tva pisvaa(stava vupros konkretno za purviqt put)
    Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.

Град
    София
    Лично аз предпочетох да съм отгоре,защото можех да контролирам..болката/натиска и така аз да си реша точно кога и с каква сила да стане Мисионерската се чувствах несигурна в него и малко вцепенена от очакване на болка
    Smile!?

Първият път не значи всеки път. И как ви омръзва да седите и да се наслаждавате само? Омръзва за момчетата, защото е по-трудна. на мен(в различни варияции естествено), не ми писва!
    eto tova imah predvit

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от _chocolate girl_
    hah....imah predvit drugo
    o6te purviqt put hubavo dokato pronikne misionerska ,oba4e sled tva pisvaa(stava vupros konkretno za purviqt put)
    Моят първи път не беше толкова дълъг, че да ми писне...........Трая няколко минути само

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Лично аз предпочетох да съм отгоре,защото можех да контролирам..болката/натиска и така аз да си реша точно кога и с каква сила да стане Мисионерската се чувствах несигурна в него и малко вцепенена от очакване на болка
    С разлика че аз бях сигурна в него но ....предпочетохме за първи път да съм от горе

...

Mmm nesam saglasen kakvo ti pre4e ako e druga az nevijdam razlika e da po udobno e ama pak kazvam nevijdam razlika

x

M nz kato za putvi put smqtam,4e na doggy style 6te e mnogo udobno.A i tq ne omruzva

Ами аз пробвах да съм отдоло,но после реших,че ако съм отгоре ще ми е по комфортно сама ще контролирам влизането и движението и ми беше добре!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Pavlito
    emi da ti kaja shtom e parvi pat pozara e nai-malkotozakoeto mislish tai kato glavata e obsebena s dr misli...pone az taka mislq
    i az taka mislq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си