- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Позата
takaa ta imam edno vupros4e... vsi4ki kazvat , 4e za purviqt put e podhodq6ta misionerska...da oba4e tva e do edno vreme posle omruzva ...vie kak mislite?
Модерирано от swords1010
Т.7 от првилника!
Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.
emi da ti kaja shtom e parvi pat pozara e nai-malkotozakoeto mislish tai kato glavata e obsebena s dr misli...pone az taka mislq
malko pozabravih koq be6e misionerskata moje li pic da se setq?
За първия път е подходяща - да. После естествено, че омръзва, то затова и има други пози![]()
Хмм - аз бях отгоре, ама са най-си обичам задна![]()
Подкрепям Павлито. Ами започни ако искаш с мисионерска...мисля че това беше жената отдолу мъжът отгоре... Лесна е, и съвсем обикновена...Пробвай както ти дойде отвътре
Първият път не значи всеки път. И как ви омръзва да седите и да се наслаждавате само? Омръзва за момчетата, защото е по-трудна. на мен(в различни варияции естествено), не ми писва!
hah....imah predvit drugo
o6te purviqt put hubavo dokato pronikne misionerska ,oba4e sled tva pisvaa(stava vupros konkretno za purviqt put)![]()
![]()
![]()
Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.
Лично аз предпочетох да съм отгоре,защото можех да контролирам..болката/натиска и така аз да си реша точно кога и с каква сила да станеМисионерската се чувствах несигурна в него и малко вцепенена от очакване на болка
![]()
Smile!?
Първият път не значи всеки път. И как ви омръзва да седите и да се наслаждавате само? Омръзва за момчетата, защото е по-трудна. на мен(в различни варияции естествено), не ми писва!
eto tova imah predvit![]()
Моят първи път не беше толкова дълъг, че да ми писне...........Трая няколко минути самоПървоначално написано от _chocolate girl_
![]()
С разлика че аз бях сигурна в него но ....предпочетохме за първи път да съм от гореПървоначално написано от ra4ence
![]()
Mmm nesam saglasen kakvo ti pre4e ako e druga az nevijdam razlika e da po udobno e ama pak kazvam nevijdam razlika![]()
M nz kato za putvi put smqtam,4e na doggy style 6te e mnogo udobno.A i tq ne omruzva![]()
i az taka mislqПървоначално написано от Pavlito
![]()