Здравейте, моята история е следната, имам приятел с който сме заедно вече 4 месеца и страшно много го обичам, но никога не съм му го казвала, защото не съм сигурна той дали ме обича изобщо. Той е регистриран в еди саит за запознанства(както и аз, но не поради причината да си търся гадже там, а просто да си пиша с хората), но за него не съм убедена, че е вътре само за да си пише с тях, а мисля, че и за нещо повече. И така аз реших да разсея съмненията и си направих профил с различно има и снимки на едно много красиво момиче. Писах му дали иска да се опознаем по-отблизо, а той беше веднага готов и даже ме обсипа с комплименти. След това рещих да го питам дали има приятелка и отговора направо ме съсъпа тотално. Той пише, че има приятелка , но това не му пречило и, че изпитва към мен само сексуално привличане. И това ме обърка, защото не един път съм го питала дали иска да се разделим, а той ми казва че не иска. Аз съм на 19а той на 25. Понякога ме гледа в очите продължително и си мисля, че иска да ми каже, че ме обича, но нещо го спира, а аз няма тази смелост да му го кажа аз първа. Незнам какво мислите, объркана съм, може би ако се раздели м за известно време, защото през тези 4 месеца само един ден сме били разделени през останалото време всеки ден бяхме непрекъснато заедно. Дайте си мнението