- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С колко наведнъж сте ходили мах?
Исках, да ви попитам, ей така от любопитство, с колко хора ви се е случвало да ходите наведнъж. Или пък, ако не сте ходили с повече от един/а наведнъж с колко мислите, че бихте ходили, ако някой път ви се отдаде възможност?Споделете с нас какво чувствахте (или още преживявате) при такава връзка. Не ви ли е трудно? Не ви ли е страх, че някой може да ви види и всичко да пропадне, като някой от гаджетата разберат за другите? Ами гаджетата ви знаят ли едно за друго? Ето такива върпоси - каквото се сетите в тази връзка.
На мен веднъж ми се случи неофициално, да се занимавам с две момчета наведнъж. Беше преди около 5-6 месеца. Ситуацията беше следната : Ходех с едно момче обаче чувствата ми към него бяха угаснали. Отидох на купон и там се забих с едно момче. По късно започнахме да излизаме с него. Аз му казах, че имам гадже (на купона не му споменах за това), но го помолих, да ми даде време да реша. Когато старото ми гадже излезе от болница (за това не беше с мен на купона) , скъсах с него и официално си тръгнах с момчето от купона. Ходим повече от 5 месеца вече и сме много хепи![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ауу, мани-мани). Един път ми се случи, да съм с двама едновременно, като единия ме беше предупредил, да му кажа, ако харесам някой друг и искам да съм с него, щото ако го лъжа и размотавам ще ми скъса тиквата
. И какво се получи една вечер. Значи правим си с мойта съкилийничка купон в квартирката, единия си е официални поканен, другия уж не знае нищо. Пием си квот си пием, лаф, смях...абе прекарваме си добре. Моичикия обаче, понеже не носи на пиене се умъртви скоропостижно и отиде да спи в другата стая. И 5 минути след това пристигна другия. Малииии, страх, сТрам...ужасна работа...и си признах, те даже не се видяха, обаче аз си признах без бой
. Друг път с повече от 1 мерси, голям срам брах и двамата не заслужаваха да ги лъжа, то пък кой ли заслужава, но от опит глава не ме боля
).
Ами като бях на 10 ходих на веднъж с 4 момчета.Ама нали знаете?Тогава беше "искаш ли да си ми гадже", "ДА" И готово.Така съвсем спокойно и с 30 можеш да ходиш.Ама това си е за тази възраст.Иначе ако сега съм с едно момче,то е защото го обичам или поне харесвам,което само по себе си не би ми позволило да го лъжа.Никой не заслужава да бъде лъган.Поне това е моето разбиране.Не смятам да бъда такава.Просто ако усетя,че имам чувства към някой дръг приключвам с единия и се хващам с другия.Но само ако съм се убедила,че това не е само някво мимолетно.Но никога не бих лъгала приятеля си за такова нещо.
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
mda-edin pat mi se slu4i da si igraq s trima i s pove4e ot edin ve4e ne riskuvam 4e lo6o stava.mn lo6o...
vednaj mi se e sluchvalo...s edno bivshe gadje..s koeto pravihme sex...njakolko pati sedmi4no....s edna druga s kojato go pravihme dva tri pati i s redovnoto mi gadje....s koeto si hodeh oficialno i se praskahme po4ti vsjaka vecher........No ne izdarjah mnogo dalgo vreme....
Prekaleno mnogo mi stana,po dva pati na den..Pak i zapo4na da se gubi trapkata.....To samo ebane...Prevarnah se v "kon za razplod".....
хаха, ами така е станало!!!Първоначално написано от zerocool
![]()
![]()
Мн ми е чудно как изобщо успяваш да намериш време толкова пъти е*ане...Само да попитам за темата:А няма ли само с едно гадженце???...
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Аз реших, да попитам, дали някой не е ходил с повече от един. Иначе е ясно, че всеки е ходил поне с един. За това не го сложих в анкетата.Първоначално написано от morsmordre
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Vednyj mi se slu4i da hodq s 3-ma, no kakto posle stava- NA ZAMQTA. Imah si edno 'staro' gadje, edin sladur s koito tykmo se hvanahme i o6te edin s koito bqhme o6te v 'pregovori' :P :P :P :P :P
No.... stana taka 4e napravo se dokatah do ludost s koi, koga i kyde(nai-vajnoto) da izlizam bez da me hvanat. V na4aloto be6e interesno,no posle stava super iznevq6to.
A kakvo stana posle! Bqh na kafe s 1, kogato doide 2 i stana mn mn mn kofti zase4ka. posle se razdelihme s 2, otkazah se i ot 3, a mejdu drugoto s 'oficialnoto' mi gadje ne6tata se skapaha... i taka
Tezi istoriiki s mn gadjeta na vednuj v pove4eto slu4ai ne svyr6vat dobre[size=18]Po-vajno e ka4estvoto a ne koli4estvoto[/size].
***do not wish to be anything but what you are...
and try to be that perfectly***
poprincip e super tupo da hodi6 s nqkolko 4oveka ednovremenno za tfa sam i protiv izneverite,no vse pak...sly4valo mi se e 1 put da hodq samo s 2ma ednovremenno,ama ne mislq 4e 6e se povtori...
So keep on kickin'
the bomb iS tickin'
don't Stop-don't be a runaway
go for the fire
baby are you tough enough...
[color=blue] Mi az 4ak ne iskam da se obajdam...ama s 4Oba4e be6e golqma glupost i tq prikliu4i za 5-6 dni i sega ne mi se razpravq, oba4e pove4e tova nqma da go povtorq !
Az dosega ne sym hodila s dvama ili poveche. Edin mi e napylno dostatychen. Mislq, che ne bih go i napravila. Struva mi se typo!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Само да попитам за темата:А няма ли само с едно гадженце???...[/quote]
mi imaaz do sq nikoga ne sam hodila s pove4e ot 1 mom4e navednaj i da si kaja 4esno nqmam takova namerenie!
Ne v moi stil
![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
Аз с двама по едно време ...![]()
ThoSe WhO WiLL NoT FoLLoW ArE DoomeD TO LeaD.
До сега никога не съм ходила с повече от едно момче наведнъж и нямам намерение да го правя...това е супер детска и донякъде курвенска постъпка според мен..особено ако момчето е свястно...замислете се вие как бихте се почувствали ако някой вас ви върти така...![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
това лято ходих с 5 едновременно и слабо казано се бях разсипала щях да се побъркам непрекъснато тичах насам натам за среща ту с единия ту с другия кошмар честно ви казвам но не предължи дълго
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Първоначално написано от GeRyTo
Точно така ГерИ според мен е супер тъпо
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
s dvama edin pat i nikoga pove4e.sega hodq s po edin samo no izlizam i s drugi mom4eta na kafe. i ako mn mi haresa nqkoi kasam s moq i togava ve4e nikoga s dvama ujasno e.4udi6 se s koi da izlezne6 kak da ne razberat ujassssssssss
s 2ma i stana mnogo gadno za6toto razraha i posle se 4uvstvah ujasnone iskam da poddurjam takiva vruzki pove4e izob6to...
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Vie momi4eta ste mnogo stranni. Hodite s po 5 4oveka a mom4eto dori kato pogledne druga umirate ot qd.
Аз лично най-много съм ходила с 2.Но това беше еидн много гаден период в живота ми.Все си казвах "Днес трябва да скъсам един от тях", но незнаех кой.И ме посаветваха и двамата да ги зарежа.Така и направих.Беше най-добрият вариянт.![]()
Badi naxakan za da ne si precakan.
Fuck_me:
Аз лично най-много съм ходила с 2.Но това беше еидн много гаден период в живота ми.Все си казвах "Днес трябва да скъсам един от тях", но незнаех кой.И ме посаветваха и двамата да ги зарежа.Така и направих.Беше най-добрият вариянт.
Аз пък мисля, че е тъпо. Аз ходих с двама , но то беше за малко и то докато избера едния и мисля, че направих правилен избор. не съм си играла с тях. Иначе наистина е много гадно да си играеш с двама. Аз се надявам никога да не ми се случи на мен и никога да не го направя аз. Гадно е- така не обичаш нито едния...![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
s 2
: AMG Corporation
::
Ааааа стопли ми сърцето тфа като го прочетохПървоначално написано от zerocool
![]()
![]()
значи и от секса можело да му писне на човек...
Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!