.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Фен
    Град
    На далече

Бърз растеж

Има ли някакви препарати, шампоани, балсами нещо което да подпомага по-бързото растене на косата и горе-долу колко струва.

Град
    Палма де Майорка
    За хининова вода съм чувала
    Питай в аптека най добре

Амии бяха споменали за икаров стимулант за коса.. Не знам точно на кфа цена е.. бих искала да разбера..
    And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[

Цената на стимуланта на Икаров е около 5 лв. Може да го сладаш в домашно приготвени маски за коса или да ползваш самостоятелно. За хининова вода съмчувала, че помага.
    П.С. Има подобни теми!

бадемово масло, хининова вода абе най добре иди в дрогерията или аптеката и питай

С каквото и да се мажеш от тук изброените,ефектът се забелязва чак след 2-3 месеца и не е кой знае какъв,така че няма особено голям смисъл.

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Най-добре се посъветвай с фризьора си или иди и питай в аптеката....Иначе знам, че хининовата вода стимулира разстежа на косата, но не знам дали наистина има кой знае какъв ефект

Чувала съм добри отзиви от ампулите и маската за растеж на Denisse но не знам цената.

ХИНИНОВА ВОДА
    аз се гледам всеки ден и не мога да хвана разликата но моята приятелка ми каза онзи ден че косата ми е станала доста по-дълга
    п.с. ползвам хининова вода от месец

abe 4ak sled 2-3 meseca... ne, no sled 1 razlikata se vijda(az polzvam hininova voda ot mesec i polovina nqkyde i spiram,4e mi stana mn dylga)
    ina4e..
    1.hininova voda - max 1 lv
    2.hininov 6ampoan- lev lev i ne6to 2... nz
    3.bademovo maslo
    4. stimulant za byrz rastej na "Ikarov" 3-4lv mai be6e
    5.trivitaminol
    6.koreni ot kopriva
    i o6te ima6e ama sega ne se se6tam, ne znam cenite na vsi4ki no edva li ima po-skypo ot 5-6 lv

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Чувала съм добри отзиви от ампулите и маската за растеж на Denisse но не знам цената.
    maskata e kum 6 lv mn e hubava

Moqta kosa raste dosta bavno a az ne moga da stoq pove4e ot 2 meseca bez da posetq friziora si ... Taka 4e utre otivam do aptekata i si vzemam hininova voda dano naistina da ima rezultat ot neq

a samo da popitam hininovata voda na kakvaa cena i i kak se nanasq

Цитирай Първоначално написано от plami_sladurceto
    a samo da popitam hininovata voda na kakvaa cena i i kak se nanasq
    Около 70ст.Нанася се на мокра коса след къпане.Не се отмива.

Ампулите за коса помагат и също съм чувала, и че Revalid помага ама трябвало да се пие 3 месеца

misleh da puskam nova,no shte izpolzvam tazi tema kajete koia e nai obrata marka za hininova voda kolko vreme trqbva da ia izpolzvam za da imam efekt po kolko pati (na den,sedmica)

Ами на Milva ili Kokona.Слагай си всеки път като си измиеш косата след баня на мокра коса и масажирай скалпа.Ще забележиш разлика след най-малко месец.
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Цитирай Първоначално написано от otka4ena
    Ами на Milva ili Kokona.Слагай си всеки път като си измиеш косата след баня на мокра коса и масажирай скалпа.Ще забележиш разлика след най-малко месец.
    Може и на суха, но е важно да не прекаляваш и в двата случая. Не се отмива.

Моята е на КОКОНА Ползвам я от около 2 седмици и се забелязва разлика Не в дължината,а в самия вид на косата Изглежда по здрава и с повече обем ... А за начина на ползване - аз лично правя така:
    Около 1 час преди къпане си слагам малко в ръката и си я слагам като по този начин намокрям и косъма,а не само корените.После влизам в банята.След това с памуче си втривам водата в корените

mersi moje i da si vzema

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Моята е на КОКОНА Ползвам я от около 2 седмици и се забелязва разлика Не в дължината,а в самия вид на косата Изглежда по здрава и с повече обем ... А за начина на ползване - аз лично правя така:
    Около 1 час преди къпане си слагам малко в ръката и си я слагам като по този начин намокрям и косъма,а не само корените.После влизам в банята.След това с памуче си втривам водата в корените
    Внимавай защото хининовата вода много изсушава косъма,затова се втрива само в корените.Ако си слагаш по дължината на косата може много бързо да нацъфти!
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Миии за сега съм си добре даже косата ми стои по-мекичка А и ме съмнява да ми стане нещо на косата при условие,че на опаковката пише да се слага и по дължината!!!

хининовата вода майката си е еб*ла
    особено на Кокона
    жестока е
    косата става божествена

Цитирай Първоначално написано от Eli>>>
    хининовата вода майката си е еб*ла
    особено на Кокона
    жестока е
    косата става божествена
    Напълно съм съгласна!!!! \/

Значи като спре да се маже с него спира и "по-бързия" растеж ако можете дайте още малко инфо М съм и искам ми порасне по-бързо по дълга коса смисал някаде до края на врата .Мерси предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си