- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набутка !!!
Начи хора много лошо ме набутаха едни металяги.Вървя си аз към вкъщи (ходих до магазина) и минавам по една по затънтена улица и срещу мен се задават 4 души.Разминаваме се и единия ме бута нарочно и ми вика , леко ве ей келеш.. Аз просто се обърнах и му викам да не се занимава с мен.Бяха на видима възраст над 20 години.Аз съм на 25 и тренирам бокс от 6-7 годишен но , това няма значение.В този момент единия ми посегна аз му хванах ръката и истинктивно почнах да ги бия.След около 5 мин спрях.И си тръгнах но , в това време патрулката мина и явно са видели какво е ставало иии.. филми големи . Извикаха линейка за двама от тях.И на мен ми написаха призовка.Апък и аз имам досие и не ми се мисли какво ще става от тука нататък...
айде моля те... и от 60 години да тренираш бокс пак няма да стане номера...
как пък така си успял да набиеш 4 човека за има-няма 5 минути пък и линейка да трябва.. хехехех
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Все пак съм 2.01 и съм 123 кила . Апък и пияни хора се бият лесно , като се има предвид , че двама от тях бяха напрао гипс.
ееда, вече по-може..
ама не трябваше да изпускаш детайла, че са били на градус, защото иначе историята си е абсурдна
иначе съмнявам се да ти направят кой знае какво, не си им нанесъл тежки телесни повреди
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
5мин бая си ги понатупал,а като дойдоха и ченгетата що не лепна и тях-инстинктивно![]()
Ако обичаш някой-даи му свобода.Ако той те обича-няма да я приеме!
da da da i kat sa sabudi leji6 na zemqta opikan i si smy4e6 prasta.Първоначално написано от Mamut
nali???![]()