- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Как всявате респект у околните?
Ами аз обикновено съм много кротко и добро момиче, но ако някои реши да ми се качва на главата просто ставам мъничко чудовище!!! Мога да направя някои за 2стотинки...само да посмее да ме ядоса!!! Но много рядко се случва, защото повечето хора които познавам уважават мен и моето мнение пък и не съм много избухлива!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Ако на някой съм внесла респект си мисля, че съм го предизвикала с лудостта си.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Държа се както си искам, пък и зависи от човека който стои пред мен, ако ми се качат на главата просто се махам и това е....Първоначално написано от mrysnika
И по никакъф начин не внушавам, просто се изказвам пък дали го зачитат или не, си е техен проблем!
Не всявам respect в околните - старая се да остана незабелязан - по малко проблеми!
Strike a Fatal Blow
Feel the last beat of your heart
The Sword Sings of Death...
Изслушвам,разбирам,оценява м и ако не виждам смисъл отебавам...
Респект не всявам със смисъл в думите го получавам.
Въпроси на глупаци не задавам,директно край в спора слагам.
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
със сито за всяване
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Всявам го с думите - Бегай бе..
И с респектиращият си ръст и немърливото си държание.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Просто се държа естествено.
ммммм чесно казано доста хора имат респект от мен защото съм малко по директна и не позволявам да ме тъпчат ! Винаги се държала на положение и не съм позволявала да ме унижават ! Дракам се с околните защото ми е кеф не защото се превземам ! Иначе с приятелите си се държа нормлано![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Никак... просто съм себе си. Хората не би трябвало да уважават стойките на някой, който си проси вниманието, а естественият характер. А моята лична преценка върху това защо ме уважават хората.. може би защото като характер съм властна и голям инат. Забелязала съм, че по-лабилните хора търсят опора в мен, а силните подкрепа. Приятелите ми казват, че ме уважават за това че съм директна, избягвам да лъжа и съм лоялна. Ноо приказките не са нещо на което не винаги трябва да се вярваПак казвам, човек трябва да се уважава за това което е, а не за начина по който се стреми да си спечели уважението
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Мислят си че съм най-умния и че знам всичко, ма това изобщо не е така ма са като си го мислят![]()
При мен нещата стоят така..
Изобщо не се интересувам от мнението на останалите. И ми е през онази работа дали ще ме уважават или обратното.
Накратко.. Не се старая изобщо. Винаги съм била себе си и ще продължавам да бъда. Дали печеля уважение с това, знам ли... може би.
Интелект, премълчаване, задружност и начин на говорене
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Тактичност ли имаш предвид? Не виждам как с премълчаване можеш да спечелиш нечие уважение..?Първоначално написано от Virtual^Reality
ми да тактичност , пазене на таини и т.н. а и под премълчаване имам впредвид примерно, някой самохвалко се хвали с нещо глупаво, но аз съм ako по-добър от него в тази област, с която се хвали (пред други хора например, но и аз съм наоколо) , но не му го казвам защото освен,Първоначално написано от Jus7__Me
че ще му убия селското самочувствие, може да ме намрази или да лъже зад гърба ми, да интригантства и т.н.![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Е и? Аз сък винаги съм била на мнението, че когато имам нещо за казване, място за премъчлаване няма. Реално погледнато боклуците винаги правят интриги, без значение дали говориш или не. Естествено за всичко има мярка, но аз съм от хората, които смятат, че някоя друга дума в такива моменти, стига да не се прекалява, е полезна..Първоначално написано от Virtual^Reality
![]()
Ne mislq. V zabluda golqma si ...Първоначално написано от quench
Eating isn't cheating - Arnold
Крещя силно без причина и се въртя.
Посират се.
Ква е тая тема,бе,луди?
Респект..че чак и да го всявам.
Ужасна дума.Нещо средно между посявам и обладавам.
Няма определен начин..може би ,чрез действия,думи,начин на мислене..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
kakvo 6te re4e ne otvra6tat,ako stava vapros fizi4eski ima i takiva indevidi,no za men ako e istinski maj ne bil.A otnosno temata kazvam kakvoto mislq i pravq kakvoto iskam ako spe4elq ne4ie uvajenie to e za6toto sam bila samata az.Malko sa horata pred koito sam se razkrila istinski,no tova e za6toto taka sam precinila.Rano ili kasno ako postoqnno se prestruva6 na tova koeto ne si 6te ti omrazne ili 6te se izpusne6 i 6te razberat kakyv si vsa6tnostПървоначално написано от Fuckin'Hostile
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
Как ли?
Като ги храня.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
mi obiknoveno mislq predi da govorq i kato kaja neshto si darja na nego.uvajavam drugite no iskam i te da me uvajavat.i se usmihvam milo i inteligietno![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Нямам тактика ! Просто държа на принципите си , не изневерявам на разбиранията си и съм себе си . Държа се естествено и съм спечелила уважението на хората , чието такова искам !Поне на пръв поглед е така ! Също така , се старая да показвам уважение и към другите , защото не може някой да ме уважава , а аз него не !
![]()