- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Как всявате респект у околните?
риспект у хората .... димек те да ме уважават .... димек какво правя за да ме уважават хората ...ами незнам кво правя ама не ме уважават .... има точно 2-3 дето знам че ме уважават супер мно, за другите никва идея нямам ... държа хората, които аз уважавам да ме уважават другите да са живи и здрави... защо трябва да правя нещоз а да ме уважават .... тва си е техен избор ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
v toq slu4ei mislq 4e netrqbva da ima6 taktika
ako b1de6 naistina istenski ako pravi6/kazva6 tova koeto misli6 moje da ne spe4eli6 xora koito 6tete uvajavat no ako nameri6 6tete uvajavat istinski
a takiva koito pravqt ne6ta samo zada se izgazarqt i imeno za respecta taka se kajae mn sa sme6ni![]()
Kато повиша тон злобно и погледна лошо
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Тва не е респект, а плашиш хората. Които си мисли, че като е много силен или лош всява респект греши. Тъй само изпитват ненавист към вас.Първоначално написано от Jeuelle
О , не , неПървоначално написано от Nam3less
Всявам респект.
Уважават ме , защото умея да съм твърда!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
mislq 4e vseki moje da e tv1rdПървоначално написано от Jeuelle
Омфг..колко момичета се обадиха...при момичета за респект не може да се говори..само 2-3 момичета знам при коисе се усеща това нещо...мацките просто нямат чувство за самосъхраниние => няма нито страх, нито респект :>
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Чрез нужната доза знания.