Цитирай Първоначално написано от koalka
Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
Ми не познавам...в смисъл той като цяло СПИНА не е чак толкова разпространен..аз доколкото знам са около 1000 души в България...или малко повече..но под 2000 ..а и аз живея в село...затворено общество е...съмнявам се някой от познатите ми да има СПИН...Даже съм 100% сигурна че никой няма...а и от градските ми фр-та...никой няма Те са кротки,невинни и отговорни
Официално регистрираните са около 1000, а май са повече като цяло.
Вече са около 1000, да А си спомням как през 2005 се учудвах, че са цели 580 Най-много заразени има в София, Пловдив, Варна и Бургас. И не, не защото са по-големи градове (и заради това също, но главната причина не е това), защото именно в тези градове има най-много хомосексуални. Нека хомосексуалните да не ми се обиждат Аз съм напълно gay friendly , само съобщавам фактите.И те самите знаят, че от всички социални групи те са НАЙ-ЗАСТРAШЕНИТЕ И РИСКОВИТЕ...
Около 50% от заразените са на възраст 18-25г. Най-младият заразен доколкото си спомням беше на 16г. Повече от 90% от болните са се заразили по полов път.
Това е статистиката. За жалост... се предполага, че заедно с нерегистрираните болни, бройката надхвърля 2000 И повечето от тях вероятно дажене подозират за състоянието си. Пазете се, хора. SAFE SEX ALWAYS!