.

Виж резултатите на анкетата: Познавате ли хора болни от СПИН?

Гласували
64. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

5 7,81%
  • Не

59 92,19%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Познавате ли хора болни от СПИН?

Град
    Асеновград, България
    Не, не познавам. СПИН е синдром, човек няма как да е "болен от СПИН"!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Ми не познавам...в смисъл той като цяло СПИНА не е чак толкова разпространен..аз доколкото знам са около 1000 души в България...или малко повече..но под 2000 ..а и аз живея в село...затворено общество е...съмнявам се някой от познатите ми да има СПИН...Даже съм 100% сигурна че никой няма...а и от градските ми фр-та...никой няма Те са кротки,невинни и отговорни

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Дори и някой да има едва ли ще ти каже "Здравей,аз съм Пенка,болна съм от СПИН.",така че никой не е на 100% сигурен познава ли такива хора или не ... и все пак гласувах с 'не',защото незнам никой от познатите ми да имат СПИН.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Ми не познавам...в смисъл той като цяло СПИНА не е чак толкова разпространен..аз доколкото знам са около 1000 души в България...или малко повече..но под 2000 ..а и аз живея в село...затворено общество е...съмнявам се някой от познатите ми да има СПИН...Даже съм 100% сигурна че никой няма...а и от градските ми фр-та...никой няма Те са кротки,невинни и отговорни
    Официално регистрираните са около 1000, а май са повече като цяло.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Доколкото знам, не познавам. Дори и някой от мойте познати и приятели да е болен от това, ни най-малко няма да си променя отношението към него.

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на rakiQ
    де да знам
    да не съм ги еб*л*

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mai ne poznavam...

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Не, не познавам. СПИН е синдром, човек няма как да е "болен от СПИН"!
    Странно как досега всички са игнорирали невежото ти изказване. Независимо, че СПИН-ът е синдром, човек пак може да е болен от СПИН. СИНДРОМИТЕ са болести също. Просто се наричат така като медицинско название на някои болести. Duuuuuuuuh?
    The only truth they can accept is their own.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Официално регистрираните са около 1000, а май са повече като цяло.
    Вече са около 1000, да А си спомням как през 2005 се учудвах, че са цели 580 Най-много заразени има в София, Пловдив, Варна и Бургас. И не, не защото са по-големи градове (и заради това също, но главната причина не е това), защото именно в тези градове има най-много хомосексуални. Нека хомосексуалните да не ми се обиждат Аз съм напълно gay friendly , само съобщавам фактите.И те самите знаят, че от всички социални групи те са НАЙ-ЗАСТРAШЕНИТЕ И РИСКОВИТЕ...
    Около 50% от заразените са на възраст 18-25г. Най-младият заразен доколкото си спомням беше на 16г. Повече от 90% от болните са се заразили по полов път.
    Това е статистиката. За жалост... се предполага, че заедно с нерегистрираните болни, бройката надхвърля 2000 И повечето от тях вероятно дажене подозират за състоянието си. Пазете се, хора. SAFE SEX ALWAYS!
    The only truth they can accept is their own.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Доколкото знам, не познавам. Дори и някой от мойте познати и приятели да е болен от това, ни най-малко няма да си променя отношението към него.
    +1

Да, познавам. И?
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Аз също не познавам, но дори и да познавах какво? тва няма да промени нищо...
    >>> House Music <<<

Град
    Маями
    mm...momcheto ne e bolno, a samo e nositel ne znam twa za kwo se schita ama glasuvah s "da"

Град
    Маями
    mm...momcheto ne e bolno, a samo e nositel ne znam twa za kwo se schita ama glasuvah s "da"

Не не познавам, но и да познавах нямаше да си променя мнението към този човек.Лошото е че повечето хора са жестоки и ако ноучат за някой че е болен ще почнат да му викат "Ей спинозния" и така нататък.

Град
    Интернационал
    не
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не познавам.Но и да познавах,нямаше да се отнасям по по-различен начин.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от life_in_loud
    Еми щом е носител значи е болен.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Цитирай Първоначално написано от life_in_loud
    Еми щом е носител значи е болен.
    Няма нищо вярно в това,че е болен.Има голяма разлика между това да носиш в себе си ХИВ и това да си болен от СПИН.

При първият случай,само имаш вируса в себе си без да го развиеш,но ако не се взимат предпазни средства,можеш да го предадеш на партньоа си Много хора с години не разбират,че са ХИВ-позитивни,тъй като до колкото знам няма показатели,които да те потикнат към това да се изследваш.

При втория случай,си болен от синдрома на придобитата имунна недостатъчност,но и развиваш болеста в тялото си,не само че я пренасяш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Дори и някой да има едва ли ще ти каже "Здравей,аз съм Пенка,болна съм от СПИН.",така че никой не е на 100% сигурен познава ли такива хора или не ... и все пак гласувах с 'не',защото незнам никой от познатите ми да имат СПИН.
    Кво друго да допълня?!

Мисля,че не.Но знам за една мацка(по физиономия) в града ми,че е болна...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Голям фен
    Не познавам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си